Skip to main content

Ediţii speciale dedicate alegerilor. Cătălin Striblea face emisiune alături de Cristian Tudor Popescu în fiecare miercuri la Europa FM

 
Ediţii speciale dedicate alegerilor. Cătălin Striblea face emisiune alături de Cristian Tudor Popescu în fiecare miercuri la Europa FM

Realizatorul Europa FM Cătălin Striblea aduce ediţii speciale ale emisiunii România în direct. El îl va avea alături în fiecare miercuri pe gazetarul Cristian Tudor Popescu, pentru a discuta subiectele politice din toamna alegerilor din România.

Publicitate

Începând de miercuri, 16 octombrie, de la ora 13.15, realizatorul Cătălin Striblea şi gazetarul vor fi în direct, într-o serie de ediţii speciale România în direct.

Catalin Striblea:

„Suntem în faţa unor alegeri decisive pentru viitorul României. E timpul să punem cap la cap propunerile aruncate în spaţiul public. Împreună cu gazetarul şi scriitorul Cristian Tudor Popescu vom analiza declaraţiile candidaţilor.

Ne vom enerva, ne vom amuza, dar cel mai important: vă vom asculta pe voi. Şi vă vom pune la încercare. ”România în Direct” rămâne cea mai mare dezbatere din ţară. Deschidem microfonul pentru voi şi candidaţii la cea mai înaltă funcţie în stat.”

Romania in direct este programată de luni până vineri, între orele 13.15-14.30 la Europa FM. Pe lângă emisiunea de la europa FM, Striblea realizează podcastul Vorbitorincii, alături de scriitorul Radu Paraschivescu.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus