Skip to main content

VIDEO. Dana Nae Popa, fondatoarea agenţiei Pastel, a lansat un podcast. Efectiv! Ce se va dezbate?

 
VIDEO. Dana Nae Popa, fondatoarea agenţiei Pastel, a lansat un podcast. Efectiv! Ce se va dezbate?

VIDEO. S-a lansat un nou podcast. Proiectul se numeşte Efectiv Podcast şi este iniţiat de Dana Nae Popa, antreprenor şi owner şi managing director pastel, fondator Asociaţia pastel şi co-fondator COPERA Branding.

Publicitate

Podcastul este găzduit de Ioan Ungureanu şi Ioana Duca, specialişti în comunicare, şi se difuzează în fiecare miercuri, o dată la două săptămâni, pe YouTube Podcasts. În curând, podcastul va fi disponibil pe Spotify şi Apple Podcasts.

În episodul de lansare al podcast-ului, Dana povesteşte despre motivele creării acestui proiect şi despre ce înseamnă „binele în comunicare”.

În cadrul podcastului vor fi invitaţi din domenii diferite, de la de la publicitate şi marketing, la asociaţii nonguvernamentale, entertainment, muzică.

VIDEO. Primul episod al podcastului Efectiv

Dana Nae Popa:

„În cei 18 ani de antreprenoriat în industria comunicării, am realizat faptul că, pe lângă contribuţia la construirea unor branduri cu voci puternice, noi mai avem o super-putere: să dăm volumul mai tare comunicării care face bine.

La final de zi, îmi place să mă gândesc că am schimbat măcar o percepţie în bine, fie printr-un mesaj, fie printr-un eveniment, fie printr-o campanie socială, şi că acestea sunt recompensele pe care ni le luăm pentru suflet şi energia de a merge mai departe. De aceea, am lansat Efectiv Podcast.”   

Ioana Duca, co-host Efectiv Podcast:

„Atunci când ne-a povestit Dana Nae Popa despre Efectiv Podcast, am fost mai mult decât entuziasmaţi, deoarce şi pe noi ne mâna dorinţa de a pune măcar 1% de bine peste munca noastră de zi cu zi.

Abordarea pe care o avem atunci când gândim campanii de comunicare, integrează natural şi un demers prin care să schimbăm lumea în bine.

Credem că alături de facilitatori ai comunicării, putem să înţelegem mai bine trendurile globale, să analizăm date, trenduri şi să măsurăm impactul binelui, efect cu efect.” 

Ioan Ungureanu, co-host Efectiv Podcast:

„De mic am auzit în casă că e important să te gândeşti şi la cel de lângă tine. Sigur, mi-a luat ani de zile să înţeleg cum pot să-mi însuşesc acest gând, să-l fac al meu.

După 12 ani de comunicare, din care peste 7 ani de advertising, am avut o revelaţie eliberatoare – limbajul este de fapt superputerea nebănuită din oameni.

Şi atunci, normal că am acceptat invitaţia Danei de a merge alături de Ioana şi de toţi invitaţii noştri într-o călătorie în care să descoperim cum facem să folosim această putere pentru a infuza bine în orice proiect de comunicare.”

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus