Skip to main content

Emily Burghelea are rubrică de parenting la Vorbeşte lumea. Şi proiecte cu un fost decan de la Facultatea de Jurnalism

 
Emily Burghelea are rubrică de parenting la Vorbeşte lumea. Şi proiecte cu un fost decan de la Facultatea de Jurnalism

Emily Burghelea a revenit în televiziune, după doi ani de pauză şi a reluat colaborarea cu Pro TV. Una dintre fostele gazde ale emisiunii Vorbeşte lumea pe timpul verii şi fostă asistentă la Acces Direct, are rubrică de parenting la Pro TV.

Publicitate

Emilliana Burghelea (Emily) prezintă în fiecare vineri o rubrică de parenting la emisiunea matinală Vorbeşte lumea de la Pro TV.

„Am reluat colaborarea cu ProTV şi am o rubrică de două ori pe săptămână la emisiunea „Vorbeşte lumea”, marţea şi vinerea, rubrică în care vom oferi, alături de specialişti, sfaturi în zona de parenting, lifestyle, wellbeing”, a declarat ea pentru Paginademedia.ro.

 
Influenceriţa are proiecte cu Anamaria Neagu, fost decan la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării (FJSC).  De asemenea, Anamaria Neagu este lector. univ. dr. la Fcaultatea de Jurnalism
 
„Ce iese dintr-un influencer şi un profesor universitar? Cea mai tare echipă care va revoluţiona educaţia online.
Am început colaborarea cu Anamaria Neagu din dorinţa de a produce conţinut de calitate pe zona de educaţie, parenting, o zonă pe care urmăritorii mei de pe reţelele de socializare au mare nevoie de informaţii serioase, iar eu îmi doream de mult timp să le pot oferi acest tip de conţinut.
 
Eu am o comunitate minunată, formată în special din femei tinere, mame tinere, care au multă nevoie de informaţie credibilă care să le răspundă la miile de întrebări pe care le au şi care să le ofere sfaturi ca să îşi facă viaţa mai uşoară, mai frumoasă. Pentru ele am început un proiect amplu de creare de conţinut de acest tip.
 
Nu în ultimul rând, pregătim o serie de evenimente prin care să aducem comunitatea împreună şi în mediul offline. Ne vom întâlni să promovăm lectura, educaţia pentru sănătate, sportul în familie, dar mai ales ne vom întâlni să promovăm petrecerea de timp de calitate a părinţilor cu puii lor.
Toate aceste direcţii noi din cariera mea aveau nevoie de expertiză, aşa că m-am bucurat mult că pot colabora pentru ele cu Anamaria Neagu.
 
Ana e un profesionist recunoscut în zona de comunicare, om care a făcut zeci de proiecte de educaţie non-formală la toate nivelurile de vârstă şi, mai mult decât orice, o persoană care pune suflet în tot ce construieşte. Am simţit de la început o conexiune extraordinară şi faptul că împreună putem cu adevărat crea proiecte care să schimbe vieţile multora. Şi-apoi, gândiţi-vă cât de interesant este să pui la un loc expertiza unui creator de conţinut din zona online şi TV, cu a unui profesor universitar şi cercetător!
 
E o abordare care nu s-a mai făcut în România şi care cred că va schimba mult ideea de „influencer”. Mă bucur, deci, că pot fi cea care deschide drumul în această direcţie şi promit că vom face în această colaborare proiecte care cu adevărat să revoluţioneze educaţia online”, a mai spus ea pentru Paginademedia.ro.
 
Amintim că în 2020, Asistenta TV Emily Burghelea şi-a anunţat demisia de la acces Direct. La baza deciziei ar sta, din spusele acesteia la acea vreme, un incident care i-a avut în centru pe Viorel şi Veronica Stegaru, cuplul facut celebru de Antena 1.
 

Citeşte şi: Asistenta TV de la Acces Direct îşi dă demisia de onoare din cauza subiectului Vulpiţa. Mirela Vaida o acuză după că "a încălcat nişte reguli"...deontologice

Emily este din Constanţa, iar în 2018 s-a mutat în Bucureşti pentru a urma cursurile Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice.

Tânăra a participat şi emisiunea „Bravo, ai stil!” de la Kanal D, ajungând până în finala sezonului 3.

Tot în 2018 a vrut să devină asistentă la emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani”, dar nu a fost aleasă. Un an mai târziu a devenit asistenta Mirelei Vaida la Acces Direct. 

Citeşte şi: Cine sunt Emily şi Majda, colegele Cosminei Păsărin la Vorbeşte Lumea, pe timpul verii

Despre Anamaria Neagu
  • Doctor în Ştiinţele Comunicării – Universitatea din Bucureşti, FJSC, 2016
  • Master în Comunicare corporativă – Universitatea din Bucureşti, FJSC, 2013
  • Licenţă în Relaţii Publice şi Publicitate – Universitatea din Bucureşti, FJSC, 2007
  • Anamaria Nicola a intrat în 2002 în televiziune, la Prima TV, potrivit contului său de LinkdIn
  • A lucrat în redacţia Gazetei Sporturilor, la Prima TV, TVR sau Realitatea TV
  • În 2009 a devenit colaborator şi apoi profesor la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării
  • Anamaria a fost validată în funcţia de decan al FJSC în 2018, însă ea a plecat de la vârful instuţiei la aproximativ un an de la numire

Citeşte şi: DEMISIE. Decanul Facultăţii de Jurnalism a demisionat: „Mă dau deoparte din sarcinile administrative şi las locul altor colegi”

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus