Skip to main content

Prima TV pregăteşte o emisiune pentru iubitorii de animale. Când se va difuza?

 
Prima TV pregăteşte o emisiune pentru iubitorii de animale. Când se va difuza?

Emisiune nouă. Prima TV va difuza o emisiune nouă dedicată iubitorilor de animale. Papi Land - Prieteni pe viaţă este numele noului program care va debuta la Prima TV la sfârşitul lunii octombrie.

Publicitate

Emisiunea va fi găzduită de Marius Chirca, fondatorul şi preşedintele Asociaţiei Kola Kariola, un ONG dedicat salvării şi îngrijirii animalelor abandonate sau abuzate.

Când începe?

Primul episod este programat vineri, 25 octombrie, de la ora 19.30. Programul va fi difuzat şi în reluare duminică, de la ora 22.00, la Prima TV.

Ce prezintă emisiunea?

Emisiunea îşi propune să inspire publicul să adopte responsabil animalele care au nevoie de un cămin iubitor. În cadrul fiecărui episod, telespectatorii vor descoperi poveşti ale animalelor salvate din condiţii precare.

Aceştia vor putea urmări procesul de recuperare al câinilor sau pisicilor, de la starea lor de sănătate în momentul salvării, la îngrijirile medicale primite în adăposturi şi clinicile veterinare.

Emisiunea subliniază importanţa adopţiei responsabile şi oferă o platformă pentru promovarea acesteia. 

Despre Marius Chirica

El e cunoscut pentru eforturile sale în ajutorarea animalelor fără stăpân şi pentru faptul că reuşeşte să le ofere o a doua şansă la viaţă, inclusiv celor aflaţi în situaţii extreme de sănătate sau suferinţă

Marius are o susţinere largă din partea publicului, inclusiv prin intemediul unor ample campanii de adopţie, donaţii şi colaborări cu alte organizaţii şi voluntari

De asemenea, el este foarte activ pe reţelele de socializare, unde documentează şi promovează cazuri de salvare şi reabilitare

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus