Skip to main content

Schimbare de prezentator la quizz-show-ul „Eşti mai deştept decât un copil de clasa a V-a?” Cine vine în locul lui Andrei Aradits

 
Schimbare de prezentator la quizz-show-ul „Eşti mai deştept decât un copil de clasa a V-a?” Cine vine în locul lui Andrei Aradits

Emisiunea de cultură generală ,,Eşti mai deştept decât un copil de clasa a V-a?” vine din septembrie cu un nou sezon la Antena 1, dar şi cu un nou prezentator.

Publicitate

În locul actorului Andrei Aradits, cel care a prezentat emisiunea încă de la primul sezon, intră în scenă Andrei Ştefănescu, prezent de-a lungul timpului în mai multe formate de emisiuni ale Antenei 1. 

Noul sezon al emisiunii ,,Eşti mai deştept decât un copil de clasa a V-a?” are premiera pe 2 septembrie, de la ora 18.00, cu difuzare de luni până vineri, anunţă Antena 1. 

Andrei Ştefănescu a îmbrăţişat propunerea de a prezenta quiz show-ul ,,Eşti mai deştept decât un copil de clasa a V-a?”  fără a sta pe gânduri, chiar el dezvăluind că principalul motiv este „bucuria de a prezenta alături de nişte copii minunaţi, frumoşi şi foarte isteţi, anunţă postul .

„Mi s-a oferit şansa de a face ceva frumos, de a prezenta un format care îmi este tare drag şi, dincolo de asta, sunt genul de om care îşi sacrifică momentele libere pentru muncă, iar eu iubesc ceea ce fac în televiziune! Sunt convins că şi cei de acasă vor urmări emisiunea şi vor vedea că mi-am pus tot sufletul în acest format”, spune Andrei Ştefănescu. 

Şi în acest sezon, prezentatorul va pune la dispoziţia concurentului 10 materii cu grad variabil de dificultate, de la clasa a I-a, până la clasa a V-a, iar cel din urmă poate cere ajutorul celor cinci copii prezenţi în platou, prin intermediul variantelor ajutătoare: COPIAZĂ – concurentul va copia răspunsul copilului, TRAGE CU OCHIUL – concurentul are opţiunea de a se inspira de la copil şi de a alege dacă va merge pe varianta acestuia sau pe propriul răspuns sau SALVEAZĂ -MĂ – dacă jucătorul răspunde greşit şi copilul corect, acesta este salvat şi rămâne în joc. În cazul în care răspunde greşit sau se retrage, concurentul trebuie să privească spre cameră şi să declare: Nu sunt mai deştept decât un copil de clasa a V-a. 

Emisiunea-concurs este realizată după un format internaţional, „Are You Smarter Than a 5th Grader?”. Primul sezon a fost difuzat în toamna lui 2023, iar al doilea în prima parte a acestui an, ambele prezentate de Andrei Aradits. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus