Skip to main content

TVR lansează o emisiune estivală. Noul program va fi prezentat de un fost participant Eurovision şi de gazda Jurnalului Cultural

 
TVR lansează o emisiune estivală. Noul program va fi prezentat de un fost participant Eurovision şi de gazda Jurnalului Cultural

TVR lansează o emisiune estivală. Numele noului program este Ora de vară şi va fi găzduită de Bogdan Stănescu (prezentatorul Jurnalului Cultural de la TVR Cultural) şi de Kyrie Mendél (care a ocupat locul doi în finala Eurovision 2022 şi joacă în spectacolul Fantoma de la Operă).

Publicitate

Ora de vară va avea premiera luni, 1 iulie şi va fi difuzată de luni până joi, de la ora 17.00, la TVR 2 şi TVR Internaţional. Emisiunea se difuzează şi la TVR Moldova de marţi până vineri, de la ora 16:00.

Printre momentele emisiunii Ora de vară cu Bogdan şi Kyrie se numără descoperirea tehnicilor de flair bartending, alături de un barman care spune secretele cocktailurilor de vară, întâlnirea cu Irina Margareta Nistor şi noutăţile din cinematografe, dar şi întâlniri cu vedete din lumea întreagă, prin Zoom.

Kyrie Mendél:

„Pentru mine, vara înseamnă prilejul de a mă înconjura de tot ceea ce îmi aduce bucurie. De data asta, am ocazia să împărtăşesc aceste lucruri minunate cu publicul.
 
Cum altfel decât printre prieteni? Astfel, alături de Bogdan Stănescu, ne vedem, de luni până joi, să povestim despre toate şi despre toţi! Ca de obicei, câte ceva pentru fiecare! Aştept cu nerăbdare să ne întâlnim!"
 
 
Bogdan Stănescu:
 
"Jurnalul cultural" pleacă într-o binemeritată vacanţă până la toamnă, dar eu nu mă puteam despărţi de prietenii noştri, telespectatorii, aşa că am acceptat imediat provocarea emisiunii „Ora de vară", de data asta, pe TVR 2.
 
Voi avea bucuria de-a fi în compania artiştilor, iar lista e deschisă, bineînţeles, de Kyrie Mendél, colegul meu de prezentare! Vorbim despre nume mari din muzică, din film şi din teatru, călătorim prin ţară, ne bucurăm de vizita unor artişti importanţi şi de buna dispoziţie caracteristică anotimpului! Haideţi şi voi!".
 
Despre gazde:
 
Bogdan Stănescu:
  • Are o experienţă de peste 30 de ani în televiziune
  • Este gazda „Jurnalului Cultural", de luni până vineri, la TVR Cultural. Totodată, la TVR Internaţional prezintă programul „Romania News Report".
  • A participat la numeroase transmisii ale unor evenimente de marcă, precum Gala decernării Premiilor Oscar, Gala decernării Premiilor Globul de Aur, Gala decernării Premiilor Grammy, Eurovision Song Contest, Spectacolul Eurovision: Europe Shine a Light – 2020 sau Festivalul Cântecul Italian Sanremo 2020, în calitate de comentator/traducător/moderator. 
  • Este traducător şi redactor de film la Televiziunea Română din anul 1993 şi profesor asociat la Catedrele de Engleză şi Italiană ale Universităţii din Bucureşti.

Despre Kyrie Mendel:

  • Este actor, interpret şi producător muzical.
  • A colaborat ca producător muzical cu UNATC, Teatrul de Operetă Bucureşti, Teatrul Naţional Craiova, Teatrul de Creaţie şi Experiment Reaktor Cluj, Teatrul Metropolis Bucureşti.
  • A fost admirat în rolul lui Romeo, pe scena Teatrului Naţional de Operetă, unde a semnat şi muzica pentru spectacolul Poveste din Soho, în regia lui George Ivascu.
  • In prezent joacă alături de Irina Baianţ şi Adrian Nour în spectacolul „Fantoma de la Operă". 
  • A fost ocupant al locului 2 in finala Eurovision România 2022 si a comentat Finala Internaţională Eurovision 2022, alături de Bogdan Stănescu.
  • În perioada aprilie - septembrie 2022 a fost invitat permanent al emisiunii „Cu capu-n zori" de la TVR 1.
  • Este  şi prezentatorul emisiunii „Terasa urbană".
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus