Skip to main content

Un fost redactor-şef adjunct al revistei Glamour va avea emisiune la Medika TV. Prima invitată: Andreea Berecleanu

 
Un fost redactor-şef adjunct al revistei Glamour va avea emisiune la Medika TV. Prima invitată: Andreea Berecleanu

Emisiune nouă. Medika TV, post de televiziune care face parte din grupul care deţine Prima TV, va aduce o nouă emisiune care se numeşte Doza de prevenţie. Programul va fi găzduit de un fost redactor-şef adjunct al revistei Glamour.

Publicitate

Este vorba despre Dorina Pîslaru, jurnalist cu peste 20 de ani experienţă, care debutează la tv cu o emisiune dedicată adăptării unui stil de viaţă sănătos.

De-a lungul carierei sale în presă şi comunicare, Dorina a fost redactor-şef al revistelor Les Nouvelles Esthétiques România & Republica Moldova şi Prevention.

De asemenea, expertiza sa se extinde şi în zona revistelor de lifestyle, fiind fost redactor-şef adjunct al revistei Glamour, precum şi redactor coordonator al revistei Cosmopolitan.

Când e primul episod?

Din 17 octombrie, de la ora 17.00, cei de acasă pot urmări noua emisiune din grila Medika TV. În prima ediţie, invitată va fi Andreea Berecleanu, prezentator al Focus 18 de la Prima TV. 

„Vom povesti despre valoarea prevenţiei şi a îngrijirii pe termen lung, despre sănătate şi feminitate indiferent de vârstă, despre ritualul său zilnic de îngrijire, dar şi despre frumuseţea autentică, fără filtre, care traversează timpul”, declară realizatorul emisiunii Doza de prevenţie.

Cel mai nou produs media la Medika TV, televiziunea medicală din portofoliul Grupului Clever, este un talk show medical care pune accentul pe importanţa adoptării unui stil de viaţă sănătos, pentru a menţine starea de bine şi pentru a preveni apariţia unor afecţiuni grave.

Noua emisiune promite să ofere publicului informaţii avizate despre wellbeing şi lifestyle sănătos într-un mod accesibil şi atractiv, continuând tradiţia Dorinei Pîslaru de a promova prevenţia şi educaţia în domeniul sănătăţii prin conţinut de calitate.

În fiecare ediţie, în platoul emisiunii vor veni medici, specialişti în domenii de interes pentru un stil de viaţă echilibrat: farmacişti, psihologi, nutriţionişti, antrenori de fitness, terapeuţi de cuplu, profesionişti în gestionarea durerii, specialişti în sănătatea mamei şi a copilului, experţi în managementul stilului de viaţă, dar şi persoane publice preocupate de un stil de viaţă sănătos.

Dorina Pîslaru, realizatorul emisiunii:

 „Doza de prevenţie îşi propune să aducă o doză săptămânală de inspiraţie pentru toţi cei care aleg să-şi transforme viaţa în bine prin alegeri sănătoase.

Oferim o perspectivă reală asupra modului în care adoptarea unor obiceiuri sănătoase influenţează pozitiv calitatea vieţii. Aceste mici schimbări ajută la identificarea timpurie a problemelor de sănătate, reduc riscul de a dezvolta boli cronice şi contribuie la un tratament eficient şi la o recuperare mai rapidă”.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus