Skip to main content

Andreea Ogăraru, soţia antrenorului George Ogăraru, va avea emisiune de parenting la Metropola. Cu cine prezintă?

 
Andreea Ogăraru, soţia antrenorului George Ogăraru, va avea emisiune de parenting la Metropola. Cu cine prezintă?

Încă o emisiune de parenting. Andreea Ogăraru, soţia antrenorului de fotbal George Ogăraru, va avea emisiune de parenting la Metropola TV.

Publicitate

Expert în parenting şi coach Andreea Ogăraru va prezenta alături de Răzvan Vasile, mentor, life coach pentru copii şi adolescenţi, şi fondatorul MBAKids şi ParentX, anunţă televiziunea.

Emisiunea se numeşte Ai Parenting şi se va difuza în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 17.00, la Metropola TV.

Răzvan Vasile:

„Ai Parenting este locul unde găseşti sprijin real şi soluţii aplicabile în viaţa de zi cu zi! Prin intermediul subiectelor pe care le vom aborda în fiecare ediţie de sâmbătă şi duminică, ne dorim să îţi oferim soluţii şi răspunsuri la toate provocările pe care le întâmpini în relaţia cu cei mici ai tăi.

De asemenea, ne dorim ca şi cei care nu au încă un copil să afle informaţii pe care, atunci când va veni momentul, să le folosească în creşterea şi educaţia celor mici."

Andreea Ogăraru, mamă a şase copii, şi Răzvan Vasile, tată a trei copii.

Andreea Ogăraru:

„Ai Parenting" a venit pentru mine într-un mod cu totul deosebit şi mi-a adus multă bucurie confirmându-mi totodată că, din fericire, nu putem controla totul, lăsând astfel loc de mişcare zonei numită "minune".

Această emisiune înseamnă oportunitatea extraordinară de a împărtăşi din tot ceea ce am acumulat de-a lungul anilor în viaţa personală, profesională şi de studiu. Suntem siguri că emisiunea poate fi un plus de valoare în viaţa familiilor ce ne urmăresc, întrucât le vom livra informaţii consistente bazate pe exemple concrete şi pe cercetări în domeniu.

În mod cert vom fi sinceri, autentici şi atenţi la nevoile părinţilor ce ne urmăresc cu drag! Suntem împreună pentru a ne ajuta unii pe alţii şi asta va face ca totul să fie bine!"

Despre Răzvan Vasile

- Din anul 1994, Răzvan Vasile este creditat ca pionier al primelor startup-uri software româneşti, în special în domeniile software-ului de management de tip ERP, CRM, BI şi HR.

- În materie de coaching, sunt peste 16 ani de când, intensiv şi voluntar, Răzvan Vasile se ocupă de copii şi adolescenţi ca mentor şi life coach. 

- Fiind şi cetăţean australian, a condus, din postura de CEO, companii globale şi multinaţionale din industria IT, în principal în industria cybersecurity şi business software development, lucrând din Sydney, Melbourne, Auckland, Tokyo, Singapore, San Diego, Shanghai, Londra, München.

- A câştigat numeroase premii internaţionale pentru marketing impact şi creştere market share în regiunile EMEA şi APAC.

Despre Andreea Ogăraru

- Andreea Ogăraru, soţia antrenorului de fotbal, George Ogăraru, este mamă a 6 copii şi team & performance coach pentru lideri, companii şi organizaţii. 

- Andreea Ogăraru este Masterand în Teologie şi Afaceri Sportive. Pe lângă activităţile personale şi profesionale, Andreea Ogăraru şi soţul ei, George Ogăraru, au activitate în domeniul actelor de caritate şi sunt implicaţi  în Fundaţia Mihai Neşu.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus