Skip to main content

Radio România Cultural, emisiune nouă care abordează teme de psihologie. Gazdă va fi un psiholog cu peste 15 ani experienţă

 
Radio România Cultural, emisiune nouă care abordează teme de psihologie. Gazdă va fi un psiholog cu peste 15 ani experienţă

Emisiune nouă la Radio România Cultural. Postul de radio aduce emisiunea În mintea ta, o serie de episoade care va aborda teme de psihologie. Noul program va fi găzduit de Ana Predescu, psiholog clinician şi psihoterapeut.

Publicitate

În mintea ta debutează miercuri, 11 septembrie şi se va auzi la Radio România Cultural în fiecare săptămână, de la ora 14.30.

Împreună cu invitaţii săi, Ana Predescu va aborda subiecte care ne marchează viaţa, care ne dau de gândit în fiecare zi. De asemenea vor mai fi episoade despre procrastinare, ataşament, divorţ, parenting.

Ana Predescu va avea alături de ea atât specialişti în diverse domenii, cât şi oameni simpli care vorbesc despre problemele lor şi despre felul în care reuşesc să le facă faţă cu ajutorul psihologului sau singuri.

Ce subiect va fi discutat în primul episod?

În prima ediţie a emisiunii În mintea ta se va discuta despre Tulburarea Afectivă Sezonieră (TAS) şi ce se întâmplă când se termină vacanţa şi vine toamna şi ne întoarcem la serviciu şi la rutina zilnică. În dialog cu Ana Predescu va fi Brânduşa Caval, medic psihiatru.
 

Ana Predescu:

“Mă bucur foarte mult să împărtăşesc din experienţa mea, a clienţilor şi colegilor mei specialişti în diverse domenii conexe, publicului care ascultă Radio România Cultural.

Subiectele despre psihologie fac parte dintr-un domeniu vast despre care se vorbeşte mult în ultimii ani, dar cel mai important este să ne ascultăm noi pe noi, pentru că părerea fiecăruia despre noi concretizează convingerile pe care ne bazăm alegerile în viaţa de zi cu zi.”

Cine este Ana Predescu?

- Este psiholog clinician şi psihoterapeut cu o experienţă de peste 15 ani în domeniu

- Este specializată în expertiză psihologică judiciară

- În practica sa, ea se concentrează pe o gamă largă de tulburări psihologice şi emoţionale, incluzând tulburările anxios-depresive, atacurile de panică, tulburările obsesiv-compulsive, tulburări de alimentaţie, tulburările de personalitate, stresul post-traumatic, având experienţă de lucru în situaţii de criză, conflicte majore, speţe de divorţ conflictual sau speţe penale

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus