Skip to main content

S-a lansat o nouă revistă dedicată sectorului energetic, Energy Magazine

 
S-a lansat o nouă revistă dedicată sectorului energetic, Energy Magazine

O nouă revistă pe hârtie. S-a lansat revista Energy Magazine, editată de MTR Media Group, companie care are în portofoliu şi titluri precum  Luxury, Connect şi Real Estate.

Publicitate

Energy Magazine este un titlu dedicat evoluţiei sectorului energetic naţional în contextul tranziţiei verzi globale. Publicaţia este condusă de jurnalista Teodor Cimpoi, cu aproape 20 de ani de experienţă pe zona de energie. Teodora Cimpoi a lucrat la titluri precum Adevarul, EVZ, Romania libera. 

„Sectorul energetic trece prin transformări de o amploare fără precedent, iar succesul tranziţiei verzi va depinde de o bună comunicare şi înţelegere a acesteia. Misiunea noastră este clară: să venim în sprijinul tuturor celor vor să afle cele mai noi dinamici ale pieţei şi să fie în prim-planul evoluţiei energetice prin informaţii corecte, de calitate, utile şi interesante. Energy Magazine va aduna sub aceeaşi umbrelă vocile relevante din domeniu, unite în viziunea unui viitor sustenabil”, a explicat Teodora Cimpoi, Chief Editor Energy Magazine.

Noul produs are un tiraj de 10.000 de exemplare, iar prima ediţie are în deschidere un interviu cu ministrul Energiei, Sebastian Burduja, despre noua strategie energetică a României. Primul număr al revistei Energy Magazine este disponibil deja în toate punctele de difuzare a presei, la preţul de 25 de lei. De asemenea, câteva mii de exemplare vor avea o distribuţie targetată către companiile de profil.

Energy Magazine susţine cel mai mare eveniment regional de profil ce va avea loc în această toamnă: ENERGY EXPO 2024, dedicat întregului ecosistem al energiei sub motto-ul „JOIN THE EVOLUTION”. Târgul expoziţional este organizat de MTR Media Group într-un parteneriat strategic cu Ministerul Energiei, în perioada 10-13 octombrie 2024, în Hala Laminor din Bucureşti. 

„Noua revistă Energy Magazine va sprijini un obiectiv ambiţios pe care ni l-am asumat: de a seta, prin Energy Expo 2024, standardele pentru organizarea unui astfel de târg expoziţional la nivel internaţional. De asemenea va reflecta trendurile în acest domeniu, noile tehnologii şi trecerea la un model energetic mai sustenabil. Invităm cât mai mulţi parteneri alături de noi în acest demers – companii, autorităţi din domeniu, experţi atât din mediul public, cât şi din cel privat. Ne-am propus să adunăm în acelaşi spaţiu cei mai relevanţi actori din domeniu şi cele mai importante companii. Împreună susţinem evoluţia”, a declarat Iulian Machi, General Manager MTR Media Group.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus