Skip to main content

Europa văzută de sus, sezon nou la National Geographic

 
Europa văzută de sus, sezon nou la National Geographic

National Geographic aduce un nou sezon al seriei Europa văzută de sus. Această serie de călătorii aeriene dezvăluie cele mai frumoase zone ale Europei.

Publicitate

De la un dispozitiv de ridicare a bărcilor care a doborât recorduri pe Riviera Poloneză, la o paradă spectaculoasă cu torţe în Marea Britanie şi o paradă a monştrilor balcanici în munţii Bulgariei, acest documentar realizat la înălţime dezvăluie tradiţiile, inovaţiile şi descoperirile inginereşti care continuă să modeleze naţiunile moderne de astăzi.

Peninsula Iberică | 1 Octombrie 22:00

Acest tur aerian dezvăluie Peninsula Iberică aşa cum nu a mai fost văzută niciodată. Camerele aeriene surprind uimitoarea operaţiune de curăţare a ferestrelor în Benidorm, o vibrantă paradă a florilor în oraşul spaniol Valencia şi o călătorie prin capitala Portugaliei, Lisabona, într-unul dintre faimoasele sale tramvaie. Vom face o plimbare cu cel mai lung montagnes russes alpin din lume şi vom fi martorii celui mai mare brad de Crăciun din Europa, ce luminează nopţile de iarnă ale Cantabriei.

Marea Britanie | 8 Octombrie 22:00

Această călătorie aeriană dezvăluie Marea Britanie aşa cum nu a mai fost văzută niciodată. Camerele aeriene surprind apărarea impenetrabilă a celui mai mare castel din Ţara Galilor, migraţia de iarnă a vitelor din Highland şi uriaşa maşinărie responsabilă pentru construirea celui mai lung pod feroviar din Marea Britanie. Vom fi martorii unei renumite fiesta de baloane cu aer cald, ce se înalţă deasupra reperelor istorice din Bristol şi a capitalei Scoţiei, animată pentru cea mai mare sărbătoare a anului.

Mai multe detalii, pe Paginadeseriale.ro

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus