Skip to main content

EXT. Maşină. Noapte, un nou film cu Andi Vasluianu, Rodica Lazăr şi Şerban Pavlu, va fi lansat în cinematografele din ţară. Când

 
foto: Cinemagia.ro
foto: Cinemagia.ro

EXT. MAŞINĂ. NOAPTE, un film cu Rodica Lazăr, Dorian Boguţă, Şerban Pavlu şi Andi Vasluianu, se pregăteşte de lansare în această toamnă. EXT. Maşină. Noapte este al doilea lungmetraj scris şi regizat de Andrei Creţulescu şi va fi disponibil din 13 septembrie în toate cinematografele din ţară.

Publicitate

Sinopsis Cinemagia:

O echipă de producţie se chinuie să pună pe picioare un film de gen care să rupă gura târgului - twisturi şocante, filmări într-o zonă izolată din munţi, actori mulţi şi faimoşi, o haită de lupi, efecte speciale complexe şi multe cascadorii periculoase. Dar socoteala de acasă…

Pe măsură ce filmarea propriu-zisă se apropie, nimic nu iese cum ar trebui: regizorul umblă pe coclauri, maestrul cascador a spălat putina, starleta cu sute de mii de urmăritori pe instagram face turul Europei iar actorii principali par căzuţi în butoiul cu melancolie şi încep să caute sensul vieţii.

EXT. MAŞINĂ. NOAPTE îndrăzneşte să fie şi o satiră despre cum (nu) se face un film, şi un comentariu jucăuş/ pertinent despre filmul de public şi o părere (neavizată) despre felul în care ne raportăm la cinema în contextul tulbure al lui 2024, se arată într-un comunicat de presă.

„Avem aşadar trei planuri-secvenţă - unul lung, unul şi mai lung, şi unul indecent de lung. Fiecare are alura şi textura lui, dar aici se opreşte preocuparea pentru stil. De data asta, important e ce se vede, nu cum se vede”, spune regizorul.

Mai multe detalii, pe Paginadeseriale.ro

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus