Skip to main content

VIDEO. A apărut trailerul filmului EXT. Maşină. Noapte, cu Şerban Pavlu, Andi Vasluianu şi Dorian Boguţă

 
VIDEO. A apărut trailerul filmului EXT. Maşină. Noapte, cu Şerban Pavlu, Andi Vasluianu şi Dorian Boguţă

VIDEO. S-a lansat trailerul filmului EXT. Maşină. Noapte, o producţie care îi are în prim-plan pe actorii Şerban Pavlu, Andi Vasluianu, Rodica Lazăr şi Dorian Boguţă.

Publicitate

EXT. Maşină. Noapte este al doilea lungmetraj scris şi regizat de Andrei Creţulescu şi va fi disponibil din 13 septembrie în toate cinematografele din ţară.

Pentru actriţa Rodica Lazăr „experienţa acestui film este specială - pentru că facem nişte lucruri grele şi pe care nu le-am făcut până acum.”

„Colaborarea cu Andrei, Rodica, Şerban şi Andi e ca o reuniune de familie de Crăciun, după ce ne-am văzut de Paşti ultima dată. Acest film ne-a atins pe toţi şi nu se putea altfel. Iar ce ţine de actorie, a fost, într-adevăr, un tur de forţă”, completează Dorian Boguţă.

În opinia lui Şerban Pavlu, filmul „este inedit în toate privinţele: felul în care este scris, montat, cast-ul filmului, care face mai multe lucruri, inclusiv personajul meu.”

„Noi interpretăm câte trei personaje, dar doar unul dintre ele seamănă foarte mult cu noi, cu ce trăim, câteodată, înainte de a începe filmările. Sunt nişte prieteni care discută despre relaţia lor cu scenariul, cu regizorul şi cu ei în general”, spune Andi Vasluianu.

Sinopsis Cinemagia:

O echipă de producţie se chinuie să pună pe picioare un film de gen care să rupă gura târgului - twisturi şocante, filmări într-o zonă izolată din munţi, actori mulţi şi faimoşi, o haită de lupi, efecte speciale complexe şi multe cascadorii periculoase. Dar socoteala de acasă…

Pe măsură ce filmarea propriu-zisă se apropie, nimic nu iese cum ar trebui: regizorul umblă pe coclauri, maestrul cascador a spălat putina, starleta cu sute de mii de urmăritori pe instagram face turul Europei iar actorii principali par căzuţi în butoiul cu melancolie şi încep să caute sensul vieţii.

VIDEO. Secvenţe din film

Mai multe detalii, pe Paginadeseriale.ro

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus