Skip to main content

Publicitarul Felix Tătaru, fondator al unui proiect de parenting: "Taţi care iubesc". Conferinţă doar cu taţi în weekend

 
Publicitarul Felix Tătaru, fondator al unui proiect de parenting: "Taţi care iubesc". Conferinţă doar cu taţi în weekend

Publicitarul Felix Tătaru (GMP) a fondat un proiect de parenting. "Taţi care iubesc" este numele platformei care va organiza şi o primă conferinţă la sfârşitul acestei săptămâni. Eveniment la care vor participa numai ...taţii. CIne va veni, în continuare.

Publicitate

De ce o platformă dedicată taţilor?

Felix Tătaru:

“Aceleasi lucruri spuse de persoane diferite pot avea un cu totul alt impact pentru ascultatori. La conferinta “Tati care iubesc” vor fi speakeri barbati, care vor vorbi tatilor din energie masculina. Deci informatiile vor ajunge altfel la ei.

Eu am experimentat acest gen de intalniri pentru tati la invitatia lui Mihai Ganj (fondatorul English Kids Academy n. red) si m-a inspirat mult. Am vrut sa ajutam si alti barbati."

Publicitarul se prezintă acum cu numele complet - Constantin-Felix Tătaru. De ce?

"Din respect pentru Sfantul Constantin al carui nume il port. O constientizare de sine si de importanta primului prenume."

Felix Tătaru va fi şi moderatorul evenimentului Taţi care iubesc, alături de Marius Constantinescu, realizator al Itsy Bitsy, post de radio fondat în urmă cu 18 ani, coordonat de Nadia Tătaru.

Chinezu', fotbalistul Narcis Răducan şi Daddy Cool, la conferinţă

Patru sute de taţi sunt aşteptaţi la prima ediţie a Conferinţei Taţi care iubesc, care va avea loc pe 19 octombrie 2024, de la ora 9:00 la ora 14:00, în Bucureşti, la Sala Gloria din Sectorul 3. 

Cine vine?

Printre taţii vorbitori la conferinţă vor fi psihoterapeutul Ion Bucur, Doctor în psihologie Bogdan Ion, fotbalistul Narcis Răducan, Robert Diaconeasa (DaddyCool), .Costin Dămăşaru (fondator Veruvis), Tiberiu Dăneţiu (manager în cadrul Auchan), antreprenorul Cristian China-Birta - Chinezu' şi psihoterapeutul Matei Stănculescu.

Ce vrea comunitatea Taţi care iubesc?

În noua comunitate „Taţi care iubesc”, taţii au ocazia să cunoască specialişti din diverse domenii, care le vor răspunde la întrebări, vor cunoaşte taţi asemenea lor, vor adera la o comunitate a taţilor cu interese similare şi, cel mai important, vor descoperi că nu sunt singuri şi că există soluţii, pe care le pot afla dacă intră în comunitate şi se deschid pentru a primi informaţii. Asta spun cei din proiect.

„Taţi care iubesc” este un proiect realizat de Asociaţia Părinţilor Isteţi, în parteneriat media cu Itsy Bitsy FM şi finanţat de Primăria Sectorului 3, prin fonduri nerambursabile de la bugetul local, spun organizatorii evenimentului.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus