Skip to main content

Se pregăteşte de lansare un nou film românesc. Cu Bogdan Farcaş (Clanul) şi Bogdan Bob Rădulescu - Haurenţiu în distribuţie

 
Bogdan Bob Rădulescu - Haurenţiu şi Bogdan Farcaş (foto: Ziarul de Iaşi)
Bogdan Bob Rădulescu - Haurenţiu şi Bogdan Farcaş (foto: Ziarul de Iaşi)

O nouă producţie românească se pregăteşte de lansarea în cinematografe. Noul film se numeşte „Spre punctul G” şi îi are în distribuţie pe Bogdan Farcaş (Clanul, Libertate, Noaptea lui Vlad) şi Bogdan Bob Rădulescu, care e cunoscut în online cu numele de Haurenţiu. Bob Rădulescu a jucat şi în comedia Nuntă pe bani.

Publicitate

Care e povestea comediei?

De Ziua Internaţională a Orgasmului Feminin, într-un oraş din Transilvania, viaţa amoroasă a mai multor tineri ia o turnură neaşteptată, după ce situaţiilor lor intime le devin principală preocupare. Cinci poveşti şi sute de probleme.

Ada, o dispeceră la 112, primeşte o grămadă de sfaturi despre cum poate avea orgasm, iar IT-istul obsedat de filme porno, Teo, are parte de o vizită surpriză. Swingerii Levi şi Dora sunt în căutare de parteneri, în timp ce studenta Ina îşi împarte viaţa între două lumi complet diferite: videochat şi biserică.

Corporatistul Radu merge la psiholog, unde află că la baza violenţei sale e o cauză nebănuită.

Din distribuţia filmului mai fac parte Adrian Cucu (Nuntă pe bani, Mirciulică, Filantropica), Laura Mihalache, Larisa Dobrin şi Cristian Iorga. Regizată de Andi Gherghe şi Szitai Eszter, comedia va fi lansată în cinematografele din ţară în octombrie anul acesta.

FOTO. Imagini din filmul Spre punctul G

Ce spun regizorii filmului?

„Ne dorim ca acest proiect, care va fi lansat în cinematografele din România în luna octombrie a acestui an, să deschidă ochii multora dintre noi şi să ne dea curajul să ne deschidem sufletele, desigur, în faţa celor care ne câştigă încrederea.”

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus