Skip to main content

Filmul The Apprentice, inspirat de viaţa lui Donald Trump, cu Sebastian Stan în rol principal, vine în România

 
Filmul The Apprentice, inspirat de viaţa lui Donald Trump, cu Sebastian Stan în rol principal, vine în România

Filmul The Apprentice - Povestea originii lui Trump cu Sebastian Stan în rolul principal ajunge şi în România. Distribuit de CAY Films, filmul ajunge în cinematografe începând cu 18 octombrie. 

Publicitate

Regizat de Ali Abbasi (cunoscut publicului din România pentru Holy Spider, Border sau seria HBO, The Last of Us), filmul a fost selectat anul acesta în Competiţia Oficială de la Cannes şi va putea fi văzut în România la mai puţin de o săptămână după premiera americană.

„The Apprentice” îl are în rol principal pe Sebastian Stan, interpretându-l pe Donald Trump în anii 1970-1980, când acesta aspira să devină un mare mogul imobiliar în New York. Filmul explorează ascensiunea lui Trump spre putere, fiind centrat pe relaţia sa cu Roy Cohn, un avocat influent şi controversat. Această relaţie este prezentată ca un „pact faustic”, subliniind teme precum puterea, corupţia şi înşelăciunea.

Jeremy Strong, cunoscut din serialul „Succession”, îl interpretează pe Roy Cohn, iar Maria Bakalova o joacă pe Ivana Trump. Filmul explorează profunzimile imperiului american şi traseul unui tânăr Trump către succes, având o atmosferă tensionată şi întunecată. Filmările au început în noiembrie 2023 şi s-au încheiat în ianuarie 2024.

Alături de Sebastian Stan spectatorii îi vor putea recunoaşte în distribuţia filmului pe: Jeremy Strong (Succession, Armageddon Time, The Big Short), Martin Donovan (Tenet, Big Little Lies) şi Maria Bakalova (Guardians of the Galaxy Vol. 3, Borat Subsequent Moviefilm).

Producţia a avut premiera la Cannes, în luna mai, când publicul a fost şocat de câteva dintre scenele din film — o scenă care prezintă presupusul viol al primei soţii a lui Trump, Ivana, şi o secvenţă într-o sală de operaţie în care Trump este supus unei liposucţii. Când au început să ruleze genericele de final, mulţimea de la Cannes a aplaudat timp de opt minute, potrivit presei internaţionale

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus