Skip to main content

Platforma de streaming FilmBox+ are un nou design şi o serie de funcţii suplimentare

 
Platforma de streaming FilmBox+ are un nou design şi o serie de funcţii suplimentare

Platforma de streaming FilmBox+ a lansat o nouă versiune. Astfel, serviciul de streaming are un design nou şi noi funcţionaltăţi. Compania anunţă că noile funcţii facilitează, printre altele, răsfoirea conţinutului şi planificarea selecţiei emisiunilor preferate.

Publicitate

Începând de miercuri,  25 septembrie, serviciul are un nou aspect şi permite utilizatorilor din România, precum şi din Polonia şi Ungaria, să beneficieze de funcţii suplimentare.

Care sunt funcţiile suplimentare?

Biblioteca noii versiuni a serviciului a fost împărţită tematic pentru a facilita selectarea conţinutului de vizionat. În plus, utilizatorii pot seta alerte pentru ora de difuzare a filmelor sau serialelor preferate difuzate pe canalele live.

De asemenea, funcţionalitatea de control parental a fost, de asemenea, extinsă, permiţând crearea unui cont dedicat copiilor. Un total de cinci profiluri de utilizator pot fi create în serviciul FilmBox+, în timp ce trei persoane pot folosi serviciul simultan, sub un singur cont.

FilmBox+ este un serviciu de streaming cu o bibliotecă de conţinut care cuprinde: seriale populare, filme, documentare şi alt conţinut tematic, precum şi streaming live şi canale smart din portofoliul SPI International. 

Patrycja Gałązka, Chief Marketing & Digital Officer la SPI International:

„Dezvoltăm şi adaptăm în mod constant ofertele noastre digitale pentru a răspunde la nevoile utilizatorilor. În acelaşi timp, observăm tendinţele pieţei şi introducem noi soluţii.

Noul FilmBox+, cu biblioteca sa extinsă de conţinut, oferă utilizatorilor acces uşor la divertisment excelent, la un preţ atractiv. Suntem siguri că FilmBox+ va fi acum şi mai atractiv şi va încuraja noii utilizatori să verifice oferta noastră”.

În România, pe lângă biblioteca vastă de conţinut, serviciul FilmBox+ include 12 canale live din portofoliul SPI International, precum FilmBox Premium, FilmBox Extra şi FilmBox Stars, precum şi 3 canale smart: FilmBox Love, FilmBox Festivals şi FilmBox Horror.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus