Skip to main content

Filme cu Nicholas Cage, Nicole Kidman şi Emma Thompson pe FilmBox Premium. În august

 
Filme cu Nicholas Cage, Nicole Kidman şi Emma Thompson pe FilmBox Premium. În august

Trei filme de văzut, în august, pe FilmBox Premium. FilmBox Premium are programate mai multe premiere pentru luna august, care aduc pe micile ecrane legende ale Hollywoodului, cum sunt Emma Thompson, Nicholas Cage, Kevin Hart, Nicole Kidman sau Bryan Cranston. 

Publicitate

Filmul „Şi unde e dragostea” e un nou prilej pentru Emma Thompson să strălucească în faţa camerelor. Premiata cu două Oscaruri joacă în acest film despre multiculturalitate, un exemplu despre felul în care dragostea depăşeşte orice barieră.

Programat sâmbătă, 17 august, de la ora 20:00, pe FilmBox Premium, filmul  „Şi unde e dragostea” – realizat în 2022 – este plasat la Londra, unde o regizoare documentează parcursul celei mai bune prietene a ei într-o căsătorie „asistată”, în conformitate cu tradiţia pakistaneză a familiei sale.

Filmul este regizat de Shekhar Kapur – mai puţin cunoscut publicului din România după numele său, dar care a regizat, printre altele, două filme extrem de apreciate aici şi în toată lumea: Elizabeth şi Elizabeth: The Golden Age, ambele cu inegalabila Cate Blanchett.

Mai multe detalii despre celelalte producţii, pe Paginadeseriale.ro

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus