Skip to main content

Televiziunea Diva dă tonul toamnei cu o serie de filme romantice. Când sunt programate

 
Televiziunea Diva dă tonul toamnei cu o serie de filme romantice. Când sunt programate

La Diva, toamna se numără... filmele romantice. Din 1 septembrie şi până pe 12 octombrie, în fiecare zi (de la ora 06:00, până la ora 02:00), Diva dă tonul toamnei cu o serie de programe speciale: grila va conţine poveşti de dragoste de dimineaţa până seara, iar weekendul este dedicat premierelor. 

Publicitate

Câteva dintre producţiile care vor fi difuzate la Diva în septembrie:

- 1 septembrie, ora 16:00„Dragoste şi Jane” („Love & Jane”, 2024). Lilly (Alison Sweeney) este copywriter la o agenţie de publicitate din Boston şi o cititoare entuziastă, care speră să devină ea însăşi scriitoare, într-o zi. Asta dacă va mai termina vreodată romanul început cu ani în urmă... Eroina are parte de surpriza vieţii ei când o cunoaşte miraculos pe autoarea ei preferată – Jane Austen (Kendra Anderson). 

- 1 septembrie, ora 18:00„Mesaj pentru dl. Darcy” („Paging Mr. Darcy”, 2024). În scenariu, Dr. Eloise Cavendish (Mallory Jansen) participă la balul Jane Austen League of America, unde speră să o impresioneze pe dr. Victoria Jennings (Carolyn Scott), pentru a obţine un job la Princeton. Dar pentru asta trebuie să apeleze la ajutorul domnului Darcy a.k.a. Sam Lee (Will Kemp), care o educă apropo de costumele şi cutumele de epocă.

Lista completă, pe Paginadeseriale.ro

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus