Skip to main content

Florin Ristei, din nou în show-ul X Factor. Ce va face artistul

 
Florin Ristei, din nou în show-ul X Factor. Ce va face artistul

Florin Ristei (unul dintre prezentatorii matinalului de weekend SuperNeatza) revine la X Factor. Artistul va fi producătorul muzical al emisiunii de la Antena 1 în noul sezon care îi aduce împreună la masa juriului pe Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică.

Publicitate

Ristei a câştigat X Factor în 2013 şi a făcut parte din echipa Deliei. De asemenea, el a fost şi juratul emisiunii, în sezoanele 9-10.

Reamintim că Antena 1 reia formatul X-Factor, pe care nu l-a mai făcut de doi ani, iar componenţa juriului s-a schimbat.

Ultima formulă de juriu a fost Loredana, Ştefan Bănică, Florin Ristei şi Delia. Astfel că, în noul juriu X-Factor rămân Ştefan Bănică şi Delia. Intră, în schimb, Marius Moga (fost jurat la Vocea României) şi Puya.

Ce spune solistul?

 „Anul ăsta am acceptat o nouă provocare pentru mine la X Factor. După ce am concurat, am câştigat şi am jurizat acest concurs, m-am gândit să nu mă opresc aici, aşa că anul acesta voi fi producătorul muzical al show-ului. Cine ştie, poate la anul mă vedeţi cameraman sau regizor de emisie, ca să le fac chiar pe toate.

Acum, sincer, chiar mă bucur că am fost ales ca producător muzical pentru noul X Factor, pentru că simt că am ceva de spus în direcţia în care se îndreaptă acest show. Împreună cu băieţii mei din trupă şi cu tehnicienii noştri, voi asigura toţi concurenţii de cele mai bune condiţii în care să performeze la cele mai înalte standarde.

Aşa cum şi eu am fost ajutat la rândul meu, acum 11 ani, aşa îi voi ajuta şi eu să îşi găsească cea mai bună voce interioară pe care să le-o arate oamenilor. O să fiu alături de fiecare concurent, alături de întreaga echipă X Factor şi abia aştept şi eu provocările acestui nou job într-un show de o asemenea anvergură! Şi, desigur, abia aştept să descoperim împreună noul câştigător X Factor. Pentru cei care nu s-au înscris încă, o mai puteţi face! Merită!”. 

Ultimul sezon, difuzat în 2021

Ultimul sezon X-Factor difuzat de Antena 1 a fost cel din 2021, câştigay de Nick Casciaro. Era al zecelea sezon al emisiunii de pe Antena 1.

X-Factor a fost difuzat neîntrerupt de Antena 1 timp de opt sezoane. În 2019, a făcut o pauză de un sezon, fiind reluat un an mai târziu.

REVENIRE. Mutare surpriză. Antena 1 resuscitează X-Factor: anunţă castingul pentru sezonul nouă

La nivel internaţional, producţia "originală", din Marea Britanie, a fost anulată în 2021, după 17 ani. Show-ul de talente al lui Simon Cowell a fost oprit de postul ITV. Creată de Simon Cowell, emisiunea „The X Factor” a început să fie difuzată în 2004. Înainte de decretarea pandemiei, a fost anunţat că „The X Factor” ia o pauză în 2020 şi că urmează să revină în 2021. După câteva luni, au apărut informaţii că emisiunea ar putea fi anulată.

X-Factor „original”, anulat după aproape 20 de ani. La noi, se pregăteşte un nou sezon

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus