Skip to main content

Teo şi Ilinca Vandici se întâlnesc într-un nou sezon al emisiunii Follow us

 
Teo şi Ilinca Vandici se întâlnesc într-un nou sezon al emisiunii Follow us

Teo şi Ilinca Vandici pregătesc un nou sezon al emisiunii Follow us. Prima ediţie din noul sezon este programată în prima lună de toamnă, mai exact, emisiunea va începe în data de 2 septembrie, la Kanal D2.

Publicitate

La fel ca în sezonul trecut, programul va fi difuzat de luni până joi, de la ora 21.00. Emisiunea magazin Follow us a avut premiera în data de 11 martie, la Kanal D2. Zilnic, programul dezbate teme de interes public, informaţii din culisele emisiunilor de la Kanal D şi Kanal D, şi subiecte din showbiz-ul românesc. De asemenea, cele două gazde vor avea alături specialişti în diverse domenii. 

Amintim că în primele trei luni, emisiunea cu Teo şi Ilinca a fost difuzat de la ora 15.00, tot patru zile pe săptămână, însă din iunie, Follow us s-a mutat în prime-time.

Teo Trandafir:

"Eu sunt pregătită să îmi pun întrebări şi să şi răspund la ele, să pun întrebări şi să mi se răspundă la ele, pentru că revenim la masa dialogului, la Follow us!, locul unde vă invit şi pe voi la o discuţie amicală, despre lume şi viaţă".

Ilinca Vandici:

"Deja mi-e dor de telespectatorii noştri, de atmosfera din platou şi abia aştept să răsfoim agenda zilei şi să ne lăsăm cu toţii surprinşi, intrigaţi sau pur şi simplu sa fim bucuroşi să aflăm cât mai multe lucruri despre ceea ce se întâmplă în jurul nostru, în realitatea imediată, dar şi în cea virtuală".

Citeşte şi: INTERVIU. Teo şi Ilinca Vandici, Kanal D2: „Revenirea la TV a fost un fel de reaşezare a mea în făgaşul obişnuit”

Citeşte şi: Teo revine cu o emisiune la Kanal D2. Prezintă cu Ilinca Vandici

Citeşte şi: EXCLUSIV. Teo Show, emisiunea lui Teo Trandafir, oprită brusc de Kanal D. Echipa emisiunii a fost anunţată de conducere

 

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus