Skip to main content

Emisiunea cu Teo şi Ilinca Vandici va fi mutată de pe Kanal D2

 
Emisiunea cu Teo şi Ilinca Vandici va fi mutată de pe Kanal D2

Follow us, emisiunea găzduită de Teo şi Ilinca Vandici la Kanal D2, îşi schimbă ora de difuzare pentru a doua oară. Totodată, televiziunea anunţă că emisiunea nu se mai vede la Kanal D2 aşa cum a fost până acum, ci se va muta la Kanal D.

Publicitate

Începând de luni, 9 septembrie, Follow us se vede de luni până vineri, de la ora 08.00, la Kanal D. Amintim că emisiunea magazin cu Teo şi Ilinca a avut premiera în data de 11 martie la Kanal D2 şi a fost programată de luni până joi, de la 15.00.

După trei luni de la premieră, televiziunea a mutat programul în prime-time, de la 21.00 şi tot patru zile pe săptămână.

Zilnic, timp de doua ore, de luni până vineri, cele două gazde dezbat alături de invitaţii lor subiecte de actualite, noutăţi din showbiz sau teme sociale.

"Nu există subiecte interzise, orice se întâmplă şi este de interes general poate deveni temă pentru noi. Iar eu şi Ilinca, doar ne ştiţi!, tocăm conştiincios tot ceea ce avem la masa discuţiei. Şi începem de dimineaţa, de la ora 08:00! ", a spus Teo Trandafir.

"Nouă ne plac întâlnirile relaxate între prieteni, întâlniri la care putem discuta şi lucruri serioase, dar la care şi râdem mult. Ca şi până acum, vom avea şi invitaţi alături de noi, specialişti care să ne ajute în clarificarea unor subiecte mai complicate. Va invităm să ne fiţi alături, din 9 septembrie, la Kanal D", a spus Ilinca Vandici.

Citeşte şi:Follow us, emisiunea găzduită de Teo şi Ilinca Vandici la Kanal D2, se mută în prime-time

Citeşte şi: INTERVIU. Teo şi Ilinca Vandici, Kanal D2: „Revenirea la TV a fost un fel de reaşezare a mea în făgaşul obişnuit”

Citeşte şi: Teo revine cu o emisiune la Kanal D2. Prezintă cu Ilinca Vandici

Citeşte şi: EXCLUSIV. Teo Show, emisiunea lui Teo Trandafir, oprită brusc de Kanal D. Echipa emisiunii a fost anunţată de conducere

 
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus