Skip to main content

Fosta jurnalistă Sanda Nicola candidează la alegerile parlamentare

 
Fosta jurnalistă Sanda Nicola candidează la alegerile parlamentare

Fosta jurnalistă Sanda Nicola intră în cursa pentru alegerile parlamentare. Sanda Nicola a declarat pentru HotNews.ro că a primit oferta de a candida din partea partidului „România în acţiune”, iar în această săptămână a decis să intre în alegeri pentru un loc de deputat. Partidul îl susţine pe Mircea Geoană în cursa pentru Cotroceni.

Publicitate

Listele pentru Bucureşti ale partidului „România în acţiune”, condus de Mihai Apostolache, vor fi depuse joi, iar Sanda Nicola deschide lista de candidaţi pentru Capitală.

Partidul susţine candidatura lui Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale.

„Este corectă informaţia. În ultima săptămână am primit primit propunerea din partea domnului Apostolache. Nu am vorbit cu domnul Geoană, am avut o discuţie de principiu când m-am alăturat acestei campanii, când i-am spus că vin după cinci ani de cercetare, stat în bibliotecă. Ştiu foarte bine că lumea are nişte aşteptări pe baza percepţiilor care s-au construit în jurul meu, bazându-se pe experienţa mea de presă şi spuneam clar că vin dintr-un alt mediu”, a confirmat Sanda Nicola pentru HotNews.ro.

Sanda Nicola şi-a anunţat intrarea în politică în urmă cu câteva săptămâni ca membru în mişcarea civică România Renaşte, ea numărându-se printre comunicatorii partidului. Nicola a avut deja câteva apariţii în media.

Sanda Nicola are o lungă experienţă în presă la televiziuni precum Realitatea TV, Digi24, Antena 1 şi B1 TV. În 2019 a renunţat la presă şi s-a înscris la studii la Universitatea din Liege. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus