Skip to main content

FOTO. Proiect inedit de comunicare cu brandul M&M’s într-un cinematograf Cinema City

 
FOTO. Proiect inedit de comunicare cu brandul M&M’s într-un cinematograf Cinema City

Proiect inedit de comunicare chiar la...cinema. Începând cu luna iunie, sala 10 din Cinema City Cotroceni, una dintre cele mai mari săli ale lanţului de cinematografe, se va numi Sala M&M’s. 

Publicitate

Fotoliile sunt decorate cu huse în culorile bomboanelor, aranjate astfel încât amintesc de o punga de M&M’s, iar personajele brandului îi întâmpină pe spectatori înaintea fiecărui show cu un spot difuzat pe marele ecran. 

Din colaborarea dintre M&M’s şi Cinema City România din 2024 face parte şi lansarea unui meniu cu popcorn şi M&M’s. 

„Cinematograful este un mediu plăcut, relaxant, unde spectatorii vin pentru a evada din cotidian şi a trăi, pentru câteva ore, o poveste, de aceea spunem mereu că permite o percepţie pozitivă a brandurilor şi reclamelor. Colaborarea cu M&M’s ne bucură cu atât mai mult, însă, cu cât este vorba despre un brand care, la fel ca cinema-ul, este dedicat împărtăşirii momentelor speciale. Fie că este vorba despre împărţirea unei pungi de bomboane colorate, sau de timpul petrecut împreună în faţa marelui ecran, atât M&M’s, cât şi Cinema City îşi propun să creeze experienţe memorabile şi să aducă oamenii împreună.”, spune Raluca Demetriade, Director de Vânzări al New Age Media România.

„La Mars România, unul dintre scopurile noastre prioritare este să inspirăm momente de fericire zilnică şi credem în puterea de a crea experienţe distractive care să aducă oamenii împreună. Suntem foarte încântaţi că, prin intermediul brandului nostru M&M'S®, colaborăm cu Cinema City pentru a ajunge cu un pas mai aproape de realizarea acestui scop, totodată adăugând un strop de culoare şi bucurie care să facă vizitele la cinema mai plăcute şi mai distractive", a explicat Ilie Găgeatu, General Manager la Mars România.

Cinema City Cotroceni este cel mai mare multiplex din România şi se află pe primul loc în privinţa numărului de admisii, conform Centrului Naţional al Cinematografiei, iar sala 10, cu 368 de locuri, este a doua cea mai mare din cinematograf, după sala IMAX®. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus