Skip to main content

Gabriela Firea a cumpărat coperta revistei Avantaje. Este "Sponsored Cover"

 
Gabriela Firea a cumpărat coperta revistei Avantaje. Este "Sponsored Cover"

Candidată la Primărie din Partea PSD, Gabriela Firea a cumpărat o apariţie pe coperta revistei Avantaje. Plus un articol în interiorul revistei de femei editată de grupul Ringier.

Publicitate

Gabriela Firea apare pe copertă, fără un alt titlu: Gabriela Firea, Candidat Primăria Capitalei. Şi dedesubt, ceva mai subţire, precizarea "Sponsored Cover".

Ce spune în interior?

Interviul cumpărat de Firea este trecut la sumar la capitolul "Carieră". Trei pagini are "Sponsored Cover Story" cu Gabriela Firea. Titlul: "Ţările în care femeile sunt mai bine reprezentate politic au un nivel de trai mai ridicat."

"Una dintre calităţile Gabrielei Firea este aceea de a-şi dedica întreaga atenţie discuţiei cu interlocutorul", îşi începe articolul descrierea. Articolul nu menţionează însă interlocutorul, este anonim.

Continuă: "Este neschimbată, la fel ca acum mai bine de zece ani, când prezenta Observatorul Antenei 1 şi conducea în paralel trei reviste, dar cumva îşi găsea timp şi pentru viaţa de familie. Colegii din redacţie se întrebau, uimiţi, cum reuşeşte".

Aflăm din articolul electoral, printre altele, că "seara, când toată familia merge la somn, ea mai găseşte resurse de energie pentru a nota câteva idei în romanul pe care urmează să-l termine în acest an."

Materialul electoral e marcat ca atare: "Comandat de Partidul Social Democrat - PSD, executat de Ringier". Menţiunea notează şi tirajului numărului Avantaje de pe luna iunie: 4.500 de exemplare.

Din întrebările interviului:

Care este secretul acestei puteri incredibile de muncă pe care o aveţi?

Unii dintre adversarii dumneavoastră politici vă atacă şi pentru că nu vă ascundeţi credinţa în Dumnezeu...

Cât timp alocaţi familiei? Soţul dumneavoastră, domnul Pandele, spune des în intervenţiile din presă că nu v-ar mai lăsa să candidaţi. Vine răspunsul: "Soţul meu vrea să mă apere de toate acuzaţiile nedrepte care mi-au fost aduse de-a lungul timpului, de încercările grele, de orice m-ar putea răni."

Şi, pe final "Cu ce noutăţi veţi veni dacă veţi fi aleasă Primar General". Un mesaj adaptat publicaţiei: "Cred că România trebuie să asigure accesul femeilor la funcţii de conducere, la posturi importante, cu putere mare de decizie".

GALERIE FOTO. Gabriela Firea pe coperta Avantaje

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus