Skip to main content

Garantat 100%, sezon nou la TVR. Emisiunea lui Cătălin Ştefăneşcu împlineşte 25 de ani de emisie

 
Garantat 100%, sezon nou la TVR. Emisiunea lui Cătălin Ştefăneşcu împlineşte 25 de ani de emisie

Garantat 1000%, sezon nou la Televiziunea Română. Emisiunea găzduită de jurnalistul Cătălin Ştefănescu revine cu un nou sezon şi totodată, programul împlineşte 25 de ani de emisie.

Publicitate

În această toamnă, Garantat 100% continuă la TVR 1 cu un nou sezon. Din 13 octombrie (duminică), de la ora 23.00 va începe o nouă serie de interviuri. 

Cine e primul invitat?

Edi Schneider, aka DJ Phantom va fi invitat în prima ediţie din noul sezon„Garantat 100%. Născut la Sebeş, dar crescut în Germania până spre vârsta adolescenţei, Eduard Schneider a studiat în Germania şi în Franţa, iar în 1996, la 26 de ani, a decis să se întoarcă în România.

Un an mai târziu, înfiinţa studioul Schneider Productions. A produs acolo albume pentru cele mai mari case de discuri din România, viceoclipuri, reclame, scurtmetraje şi filme documentare.

Ce spune Cătălin Ştefănescu despre cei 25 de ani de emisie?

„Înseamnă o bucurie imensă. Un pic de nostalgie. Şi un pic de amărăciune. Bucurie, că mi-am făcut şi îmi fac meseria aşa cum am crezut şi aşa cum cred de cuviinţă.

Nostalgie, pentru că aveam 30 de ani când am început această emisiune. Amărăciune, pentru că nu de puţine ori a trebuit să existe o luptă pentru supravieţuirea emisiunii.

„Contează ce faci cu invitatul cu care stai de vorbă, cât de mult şi de autentic e conţinutul care rămâne în urma acestei întâlniri".

 

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus