Skip to main content

George Zafiu de la Europa FM revine cu o nouă ediţie a evenimentului Diskoteka Party. Trupa Fun Factory urcă pe scenă

 
George Zafiu de la Europa FM revine cu o nouă ediţie a evenimentului Diskoteka Party. Trupa Fun Factory urcă pe scenă

George Zafiu, unul dintre matinalii din programul „Deşteptarea” de la Europa FM, revine cu o nouă ediţie a evenimentului Diskoteka Party - un tip de petrecere cu muzica anilor ’90.

Publicitate

Evenimentul Diskoteka Party, iniţiat de George Zafiu, va avea loc în aer liber la Zaga Zaga (în apropiere de Focşani), sâmbătă, 20 iulie.

Ca de obicei, gazda petrecerii va fi George Zafiu, iar invitaţii de onoare rămân DJ Mandu şi DJ Little. La petrecre va fi invitată trupa Fun Factory, formaţie responsabilă pentru „I Wanna Be With You” şi „Celebration”, hituri ale anilor ’90.

George Zafiu, gazda Diskoteka Party:

„Am fost surprinşi de numărul mare de participanţi de la petrecerile noastre şi ne-am gândit că vara e un moment perfect pentru un party şi mai mare. Aşa că am căutat şi am găsit locul perfect.

Zaga Zaga este un spaţiu imens care se întinde pe 82 de hectare şi care a ajutat la formarea undei delte impresionante, de o frumuseţe aparte – cunoscută sub numele de Delta Siretului.

În acest spaţiu deosebit ne-am gândit să ne punem toate amintirile copilăriei cu ajutorul muzicii din cea mai frumoasă perioadă a vieţii noastre. Eu am crescut cu muzică şi orice ritm al anilor ’90 mă duce cu gândul la perioada liceului.

De altfel, am observat că participanţii la show-urile noatre sunt persoane trecute de 40 de ani care în sfârşit au găsit un loc în care să se distreze exact ca pe vremuri. Pentru că ştiu că vor fi foarte mulţi participanţi, m-am gândit că nu ar fi rău să le fac o surpriză şi am căutat una din trupele copilăriei noastre.

Fun Factory au răspuns pe loc şi aşa am ajuns ca în mai puţin de două săptămâni să avem petrecerea vieţii noastre. Mă gândesc la 20 iulie ca la ziua de sâmbătă când aveam voie în discotecă”.

Petrecerea începe pe 20 iulie la ora 20:00 şi se încheie pe 21 iulie. Biletele se găsesc pe entertix.ro, iar perioada de presale expiră peste câteva zile. 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus