Skip to main content

INTERVIU + GALERIE FOTO. Gina Pistol: „Toţi ne regăsim în concurenţii care vin la MasterChef!” Cum arată platoul emisiunii de pe Pro TV

 
INTERVIU + GALERIE FOTO. Gina Pistol: „Toţi ne regăsim în concurenţii care vin la MasterChef!” Cum arată platoul emisiunii de pe Pro TV

VIDEO. Un mini-interviu cu Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii MasterChef, care va începe din toamnă la Pro TV.

Publicitate

Gina Pistol: „Toţi ne regăsim în concurenţii care vin la MasterChef pentru că toţi avem o miză şi suntem într-o competiţie. Eu am fost concurent în 2013 la o ediţie specială cu vedete şi ştiu exact emoţiile prin care trec. Ştiu exact ce se întâmplă şi sunt acolo să fiu omul ăla care nu a fost lângă mine să-mi zică: hai, măi, că poţi, hai, gândeşte mai bine.”

Paginademedia.ro a fost pe platourile de filmare unde i-a surprins pe cei trei masterchefi şi pe vedeta de televiziune, Gina Pistol, la prima zi de filmări. În plus, am capturat câteva imagini cu platoul de filmare.

Ce a convins-o pe vedetă să se întoarcă în televiziune?

„Faptul că s-a întâmplat la timpul potrivit. Chiar vorbeam cu nişte prieteni: băi, sunt pregătită să mă întorc. Şi uite că a apărut timpul potrivit!”

„Astăzi a fost prima zi de filmare şi de revedere cu toată lumea, cu băieţii din spatele camerelor pe care îi ştiam de mult timp... A fost aşa, ca şi cum te întâlneşti cu prieteni vechi.”

Care va fi rolul vedetei la MasterChef?

„Rolul meu va fi cel de susţinător, de îmbrăţişarea aia caldă a unui prieten drag atunci când ai nevoie de ea. De liantul dintre chefi, în anumite momente, cu concurenţii. Nu ştiu, rolul meu va fi...complex.”

Întrebată dacă va fi mama răniţilor, Gina spune că va fi şi mama răniţilor, dar şi cea a învingătorilor. Pe scurt, mama tuturor: „O să fiu omul de care ai nevoie atunci când îţi e puţin greu sau când eşti fericit.”

Ce îi place Ginei Pistol la formatul emisiunii MasterChef?

„Toţi ne regăsim în concurenţii care vin la MasterChef pentru că toţi avem o miză şi suntem într-o competiţie. Eu am fost concurent în 2013 la o ediţie specială cu vedete şi ştiu exact emoţiile prin care trec. Ştiu exact ce se întâmplă şi sunt acolo să fiu omul ăla care nu a fost lângă mine să-mi zică: hai, măi, că poţi, hai, gândeşte mai bine.”

Până unde a ajuns în calitate de concurent la MasterChef?

„Atunci am mers destul de mult în concurs. Nu am câştigat, că aţi fi auzit totă treaba asta, dar am mers destul de mult în concurs. Să ştii că emoţiile sunt foarte mari şi sunt reale. Sunt foarte reale, le-ai simţit şi tu pe pielea ta.”

Şi doar găteşti...

„Exact, vezi? Şi voi n-aţi făcut-o contra timp, îţi dai seama când ai şi un ceas acolo. Voi nu aţi avut ceasul. Ceasul acela este ceva groaznic.”

Se va mai schimba rolul Ginei pe parcurs? Nu, dar...

„Îţi dai seama că voi fi peste tot. E nevoie de o îmbrăţişare caldă în orice situaţie. O să fiu peste tot cu ei (n.r. concurenţii MasterChef). Şi ei cu mine, şi eu cu ei.”

VIDEO. Ce spune Gina Pistol, după prima zi de filmări MasterChef: Emoţiile sunt foarte mari şi sunt reale

GALERIE FOTO. Cum arată platoul MasterChef din spatele camerelor de filmat?

Autor: Paula Stoica Paula.Stoicapaginademedia.ro
viewscnt

sus