Skip to main content

Din nou la TV. Gina Pistol, noua prezentatoare MasterChef de la Pro TV. „Revederea cu cei 3 chefi a fost exact aşa cum m-am aşteptat: ca o reîntâlnire cu prieteni dragi”

 
Din nou la TV. Gina Pistol, noua prezentatoare MasterChef de la Pro TV. „Revederea cu cei 3 chefi a fost exact aşa cum m-am aşteptat: ca o reîntâlnire cu prieteni dragi”

Gina Pistol, din nou la TV. A fost anunţată azi noua prezentatoarea a emisiunii culinare MasterChef. Fosta prezentatoare a emisiunii Chefi la Cuţite de la Antena 1 se reîntâlneşte cu cei trei chefi, după o absenţă de mai bine de un an, de când aceasta a luat decizia de a se retrege o perioadă din televiziune.

Publicitate

„Pentru mine, MasterChef este o provocare care cred că a venit în cel mai bun moment. Dacă în 2013 eram în postura de concurent MasterChef, unde am simţit ce înseamnă să găteşti sub presiunea probelor, acum, după mai bine de 10 ani, intru în rolul de gazdă a emisiunii. Sunt pregătită să împart toate bucuriile cu concurenţii, să descopăr oameni frumoşi şi interesanţi, dar şi să trăiesc emoţiile ce vor umple platoul de filmare”, a declarat Gina Pistol. 

Prezentatoarea MasterChef România mai spune că revederea cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu şi Chef Cătălin Scărlătescu a fost ca o reîntâlnire cu prieteni apropiaţi.

„Revederea cu cei 3 chefi a fost exact aşa cum m-am aşteptat: ca o reîntâlnire cu prieteni dragi – emoţionantă, plină de bucurie şi cu planuri şi speranţe pentru ce va urma. Şi credeţi-mă, vor urma multe seri pline de entertainment pur, zâmbete, poveşti de viaţă şi personaje absolut fascinante”, a spus Gina Pistol.

După o colaborare de 7 ani cu Antena 1, timp în care a fost prezentatoarea emisiunilor Chefi la cuţite şi Asia Express, Gina Pistol a luat o pauză de la televiziune în februarie 2023.

Astfel, Gina şi cei trei chefi se întâlnesc de data aceasta la Pro TV, iar noul sezon MasterChef va fi difuzat în această toamnă.

De-a lungul timpului, Gina a participat la numeroase emisiuni ca Ferma vedetelor, Sunt celebru, scoate-mă de aici, MasterChef cu vedete (Pro TV), Poftiţi pe la noi şi Serviciul Român de Comedie (Antena 1).

Apariţiile Ginei Pistol la TV. Şi concurentă, şi prezentatoare:

- În 2010, Gina a făcut parte din emisiunea Clubul de poker, prezentată de Andrei Gheorghe, la Prima TV.

- În toamna lui 2013, Gina Pistol a fost concurentă la MasterChef-ul cu vedete de la Pro TV. 

- Gina a intrat în echipa Serviciului Român de Comedie, tot în 2023. Apoi, în 2014 a făcut parte din juriul programului Serviciul Român de Comedie, alături de Toni Grecu şi Alexandru Papadopol, la Antena 1.

- Tot în 2014 a participat în calitate de concurent la o ediţie a emisiunii Poftiţi pe la noi, difuzată la Antena 1.

- A participat la emisiunile Ferma vedetelor şi Sunt celebru, scoate-mă de aici, la Pro TV, în 2015

- Ulterior, în 2016 a intrat în echipa Chefi la cuţite şi a prezentat emisiunea până în februarie 2023, cu precizarea că a lipsit în sezonul 9, în a doua fază a competiţiei, pentru că a intrat in concediu de maternitate, iar locul a fost ocupat de Irina Fodor (actuala gazdă Chefi la cuţite şi Asia Express).

- Din 2018, Gina a găzduit şi formatul Asia Express, produs tot de Mona Segall.

- În 2019, ea şi-a interpretat propriul rol în serialul Fructul oprit, de la Antena 1.

MasterChef a debutat la Pro TV în 2012 cu chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu

Istoria MasterChef. Primul sezon al show-ului MasterChef a fost difuzat în anul 2012 cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu şi Chef Cătălin Scărlătescu. Emisiunea era prezentată de Răzvan Fodor şi produsă de Mona Segall.

Citeşte şi: MasterChefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu se întorc „acasă” la Pro TV

Citeşte şi: Săptămâna şi procesele. Antena a deschis noi procese împotriva Chefilor Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea

 
 
 

Antena vs Chefi, o istorie de procese:

1. În noiembrie 2023, după ce Antena a terminat de difuzat Chefi la Cuţite, sezonul 12 (ultimul cu cei trei Chefi) a fost deschisă prima serie de procese împotriva lui Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea. Câte un proces pe numele fiecăruia. Obiectul procesului: „obligarea să execute contractul de prestatii artistice”.

Procesele în cauză au avut deja termen la Tribunalul Bucureşti, iar instanţa a declinat soluţionarea cauzei către o altă secţie. Acţiunile au fost deschise la Secţia a-VI-a civilă, însă instanţa a decis să decline competenţa în favoarea secţiilor civile a III-a, a IV-a sau a V-a a Tribunalului.

2. În decembrie 2023 a venit a doua serie de procese. Tot câte unul pe numele fiecăruia dintre Chefi. De data aceasta, obiectul a fost „Pretenţii”. Şi de data aceasta, instanţa a declinat soluţia cauzei către o altă secţie decât cea la care a fost înregistrat dosarul.

3. Pe 6 martie 2024 a venit rândul Chefilor să contraatace. Cei trei au dat împreună Antena Group în judecată. Ulterior, Cătălin Scărlătescu a declarat în cancan.ro că motivul pentru care au dat Antena în judecată a fost că nu au fost plătiţi pentru ultimul sezon Chefi la Cuţite.

4. Pe 12 martie 2024, Antena i-a dat din nou pe cei chefi în judecată. A treia oară. Mai mult, e data aceasta au chemat-o în judecată şi pe soţia lui Florin Dumitrescu, Cristina Sima Dumitrescu.

5. Pe 21 martie 2024, Antena Group a deschis două noi acţiune în instanţă, pe numele lui Florin Dumitrescu şi al lui Cătălin Scărlătescu. De data aceasta la Judecătoria Sectorului 1, iar în acest caz sunt menţionate şi daunele cerute: 10.000 de euro de la fiecare.

6. Pe 28 martie 2024, Antena Group a deschis noi procese pe numele celor trei chefi, la Judecătoriile de Sector 1 (Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu) şi Sector 3 (Sorin Bontea). 

7. Pe 15 şi 16 mai 2024, Antena Group deschide noi acţiuni în instanţă pe numele lui Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, dar şi pe numele Pro TV, televiziunea care i-a angajat recent pe cei trei chefi pentru a relua show-ul MasterChef.

8. Pe 23 mai 2024. A venit şi rândul lui Sorin Bontea. Antena Group a dat în judecată pe Pro TV dar şi pe Sorin Bontea, într-un proces ce are ca obiect „constatarea nulităţii absolute a contractului.”

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus