Skip to main content

Grila de vară de la Kanal D. Jocul cuvintelor cu Dan Negru se vede mai devreme, iar serialul „O dragoste” va fi de mai multe ori pe săptămână

 
Grila de vară de la Kanal D. Jocul cuvintelor cu Dan Negru se vede mai devreme, iar serialul „O dragoste” va fi de mai multe ori pe săptămână

Modificări în grila de vară de la Kanal D. Începutul de vară aduce mai multe multe episoade ale serialului O dragoste, iar pasionaţii de quiz show-ul Jocul cuvintelor pot vedea emisiunea de la altă oră.

Publicitate

Începând de săptămâna viitoare, mai exact de luni, 3 iunie, grila de programe a postului Kanal D aduce câteva schimbări. Emisiunea lui Dan Negru se vede mai devreme, iar serialul turcesc „O dragoste” va fi difuzat de mai multe ori pe săptămână.

Să le luăm pe rând:

1. O dragoste, cinci zile pe săptămână

Serialul turcesc „O dragoste” (titlu originial: Kızılcık Şerbeti) va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 20.00. Până acum, era de două ori pe săptămână, luni şi marţi.

„O dragoste” îi are în rolurile principale pe Doga, interpretată de Sila Turkoglu („Emanet”) şi de Fatih, pus în scenă de Dogukan Gungor („Zümrüdüanka”).

Această producţie a început în octombrie 2022 la televiziunea turcească Show TV. În acest moment serialul este încă în difuzare în Turcia şi se află la episodul 64.

Citeşte şi: Kanal D anunţă o nouă producţie turcească în locul serialului „Poveste din Anatolia”

2. Jocul cuvintelor

Quiz show-ul cu Dan Negru se vede tot de două ori pe săptămână, dar va fi programat mai devreme. Astfel că luni şi marţi va intra pe post de la ora 21.45.

Pasionaţii de cuvinte, de limba română şi de cultură generală vor avea parte de noi definiţii care să le pună la încercare cunostinţele şi viteza de reacţie.

Jocul cuvintelor a debutat la Kanal D în data de 20 aprilie 2022.

Citeşte şi: VIDEO. Dan Negru: „Schimbările au distrus piaţa TV de la noi. Jocul Cuvintelor e hit încă de la debut, aşa că nu vrem să stricăm ceva ce merge.” Promo inedit cu Florin Piersic pe telefon

3. „Vinovaţi de iubire”

Serialul „Vinovaţi de iubire" va fi difuzat, ca si până acum, de miercuri până vineri, dar va putea fi urmărit imediat dupa producţia  „O dragoste", de la ora 21:45.

În rolurile principale sunt Farah Zeynep Abdullah (care a făcut parte din serialele Trădarea, În dragoste şi în război, ambele difuzate la Kanal D) şi pe Birkan Sokullu (În dragoste şi în război, În numele fericirii, difuzat la Acasă TV). 

Acest serial se difuzează şi la postul Dizi Channel (fostul TDC), dar cu titlul Nevinovaţii. Producţia a debutat în septembrie 2020, la televiziunea turcească TRT 1 şi are 71 de episoade.

Citeşte şi: Kanal D aduce un nou serial care se difuzează deja la postul Dizi Channel. În rol principal este o actriţă care a jucat în Trădarea

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus