Skip to main content

Grila de toamnă la Antena 1. Asia Express e pariul Antenei pentru această toamnă: patru zile din şapte

 
Grila de toamnă la Antena 1. Asia Express e pariul Antenei pentru această toamnă: patru zile din şapte

Duminică, în prima zi de toamnă, Antena 1 lansează oficial grila de sezon cu noile producţii. Grila din această toamnă a Antenei 1 se învârte în jurul a trei producţii, în prime-time: Asia Express, serialul Lia şi show-ul iUmor.

Publicitate

Pariul pentru această toamnă este de departe Asia Express, una dintre cele mai costisitoare emisiuni de la TV, producţie filmată în mai multe ţări din Asia, Thailanda, Malaezia şi Indonezia. Prntre concurenţi se numără Mihai Găinuşă, Adi Nartea, Anca Ţurcaşiu, Betty Salam (fiica manelistului Florin Salam şi Victor Slav. Lista integrală cu concureţii Asia Express 2024 AICI

Show-ul va debuta în prima săptămână cu cinci ediţii consecutive, de duminică până joi, urmând ca din săptămâna a doua, emisiunea produsă de Mona Segall să rămână cu patru ediţii. 

Antena mai are în producţie şi un nou sezon Chefi la Cuţite, cu noua echipa de chefi cooptată în emisiune, Chefii Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Orlando Zaharia şi Ştefan Popescu.

Postul pregăteşte şi un nou sezon al  X Factor. Din 2 septembrie, televiziunea lansează preselecţiile pentru talent show. Producţia vine şi cu o serie de schimbări de juriu: Marius Moga şi Puya sunt noii juraţi care iau locul Loredanei şi lui Florin Ristei. Delia şi Ştefan Bănică sutn în continuare în show. X Factor va avea şi un nou prezentator în locul cuplului Răzvan şi Dani. Este vorba despre Mihai Morar, care nu este străin de format, el a fost jurat în primul sezon al emisiunii. 

În plus, Ruxandra Ion are în pregătire un nou serial dramatic, Iubire cu parfum de lavandă, în care protagonist va fi Adi Nartea, cunoscut după rolul din Vlad de la Pro TV. 

Când încep producţiile de toamnă la Antena 1

  • Asia Express, show produs de Mona Segall, ajuns la sezonul cu numărul şapte, va debuta pe 1 septembrie. Emisiunea va fi difuzată de patru ori pe săptămână, duminică, luni, marţi şi miercuri. Va concura cu MasterChef, Las Fierbinţi şi Visuri la cheie. de pe Pro TV.
     
  • Sezonul 17 iUmor va începe pe 7 septemebrie. Show-ul cu Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu şi Cătălin Bordea va fi difuzat sâmbăta.
     
  • Serialul Lia, produs de Ruxandra Ion, ajunge în această toamnă la final. Ultimul sezon are premiera pe 12 septembrie, şi va avea două difuzări pe săptămână, joi şi vineri. 
     
  • Serialul de comedie Bravo, tată, cu Liviu Vârciu şi Răzvan Fodor în distribuţie, va avea şi al doilea sezon. Serialul va debuta pe 6 septembrie de la 20.30, înaintea meciului Kosovo - România. Ulterior, producţia va fi difuzată sâmbăta, după iUmor

Cum arată grila Antenei 1 pe zile: 

  • Luni - Asia Express, de la 20.30
     
  • Marţi - Asia Express, de la 20.30
     
  • Miercuri - Asia Express, de la 20.30
     
  • Joi - Serialul Lia, de la 20.30
     
  • Vineri - Serialul Lia, de la 20.30
     
  • Sâmbătă - iUmor, de la 20.00
     
  • Duminică - Asia Express, de la 20.00

Citeşte şi: 

Grila de toamnă a Pro TV. Când revine MasterChef cu Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus