Skip to main content

Digi Fm revine de săptămâna viitoare cu emisiunile de toamnă. Miu şi Ciuclaru, scoşi din grilă

 
Digi Fm revine de săptămâna viitoare cu emisiunile de toamnă. Miu şi Ciuclaru, scoşi din grilă

Postul de radio Digi Fm anunţă revenirea emisiunilor cu tradiţie în grila de toamnă. Se întorc din 9 septembrie matinalul, prezentat de Vlad Craioveanu şi Oana Zamfir, dar şi Lucian Mîndruţă cu emisiunea sa din drive-time.

Publicitate

Pe cine nu vom mai auzi? Din grila anunţată de Digi FM lipseşte în această toamnă emisiunea „prematinal” prezentată de Bogdan Miu şi Bogdan Ciuclaru, intitulată „Extra Matinal”. Cei doi care au prezentat matinalul Digi FM până în 2023, fuseseră mutaţi în primăvară pe un tronson şi mai de dimineaţă, 05.00 - 7.00.

Contactaţi de Paginademedia, reprezentanţii Digi FM au declarat că „Emisiunea de dimineaţă a lui Miu şi Ciuclaru nu se mai regăseşte în grilă”, fără a da alte detalii. 

Cum va arăta grila de toamnă la Digi FM

Postul de radio vine cu noua grilă de programe, sub acelaşi concept lansat în prima parte a acestui an, Newsic, adică o combinaţie de muzică, ştiri şi entertainment.

Ce vom asculta?

Tronsonul 7.00 - 10.00 va fi ocupat de aceiaşi Oana Zamfir şi Vlad Craioveanu care se ocupă de principala emisiune a postului din primăvara acestui an. Alături de ei, Florin Negruţiu şi Unguru Bulan vor condimenta discuţiile, în timp ce Radu Paraschivescu va oferi ocazional comentariile sale savuroase.

Alex Vidia se întoarce la pupitru de luni până vineri în intervalul 10:00 - 13:00.

Ramon Cotizo şi Alice Tudor vor continua maratonul ON AIR între 14:00 şi 17:00

Lucian Mîndruţă va modera dialogurile cu urmăritorii săi din drive-time, pe segmentul 17.00 - 19.00

Ziua se va încheia cu Marius Dobre, gazda Digi FM, de la 19:00 la 22:00.

Fiecare dimineaţă a finalului de săptămână va fi animată de Nono Semen, începând cu ora 08:00, iar sâmbăta, de la 12:00 la 13:00, ALMUD va prezenta cele mai tari hituri ale momentului din „Top 20 Weekend”.

Gabriel Cîndea va energiza după-amiaza de weekend, şi tot sâmbăta de la ora 20:00, Dan T se va ocupa de ritmurile retro şi actuale.

Grila nouă de programe este completată de rubrica „Ca să ştii”, prezentată de Cetin Raşit, care va pune în prim-plan evenimentele curente şi noutăţile din diverse domenii.

“Noul sezon vine cu câteva surprize pentru fanii Digi FM, iar schimbările pe care le-am pregătit consolidează conceputul de Newsic Radio - cea mai tare combinaţie de ştiri, muzică şi entertaiment. Toamna are o semnificaţie aparte pentru noi deoarece aniversăm, în curând, un moment special, 9 ani de la prima emisie, prilej cu care vom spune împreună  „La mulţi ani nouă, ascultători şi realizatori Digi FM!” ”, a declarat Cetin Raşit, Coordonator Programe Digi FM.

Postul continuă cu programele de ştiri de 5 minute, din jumătate în jumătate de oră.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus