Skip to main content

Cristina Ciobănaşu, Ruxandra Luca şi Vlad Gherman se întâlnesc într-un nou sezon Happy Café, la Happy Channel

 
Cristina Ciobănaşu, Ruxandra Luca şi Vlad Gherman se întâlnesc într-un nou sezon Happy Café, la Happy Channel

Postul de televiziune Happy Channel aduce un nou sezon al emisiunii Happy Café începând din 2 septembrie. Cristina Ciobănaşu, Ruxandra Luca şi Vlad Gherman vor fi pe post în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 17.30, şi vor prezenta interviuri cu vedete şi specialişti din diverse domenii, trucuri şi idei pentru o stare de bine şi recomandări de teatru şi film.

Publicitate

Ruxandra Luca, cea care prezintă rubrica de parenting la SuperNeatza cu Răzvani şi Dani, de la Antena 1, s-a alăturat echipei Happy Café la începutul anului 2024. Înainte de a fi Ruxandra Luca alături de cei doi prezentatori cunoscuţi, în echipă a fost şi actriţa Andreea Ibacka (care a jucat în serialele Adela, Inimă de ţigan, Regina, Iubire şi onoare).

De asemenea, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman mai pot fi urmăriţi şi în serialul Lia - soţia soţului meu, care va mai avea încă un sezon începând din 12 septembrie, la Antena 1.

„Noul sezon Happy Café se reîntoarce de la ora de vară la cea de toamnă, adică ne întâlnim de luni până vineri, de la 17.30, să găsim inspiraţie în povestile celor ce ne calcă pragul.

Savurăm o cafea împreună cu invitaţii nostri care ne încântă, dar ne şi emoţionează cu poveştile lor de viaţă, primim sfaturi de la specialisti pe diverse teme, urmărim cu entuziasm care sunt evenimentele din spatele camerelor pe platourile de filmare ale serialelor de pe Antena 1 pe care le îndrăgiti, iar vinerea aflăm cu ce filme, spectacole de teatru sau activităţi ne putem bucura zilele de weekend.

Vă aşteptăm cu bucurie în faţa micilor ecrane, începand cu 2 septembrie.”, povesteşte Cristina Ciobănaşu.

În vreme ce Ruxandra Luca spune:

„Abia aştept să vedeţi toate surprizele pe care le-am pregătit în noul sezon Happy Café. Atât vă zic, segmentul meu din emisiune vine cu o mulţime de surprize. Sunt invitaţi pe care îi veţi asculta cu sufletul la gură, cu multe momente “aha”, dar vă las pe voi să descoperiţi asta, nu-i musai să mă credeţi pe cuvânt.”

La rândul lui, Vlad Gherman dezvăluie:

„Noul sezon Happy Café este mai happy ca oricând! Suntem în aceeaşi formulă, fericiţi să aducem la suprafaţă noi rubrici, noi subiecte pe care nu le am atins până acum în emisiunea noastră şi foarte multe surprize. Începând din acest sezon, împreună cu vedete de gen masculin, voi discuta pe diverse teme, care să reflecte diferenţa dintre felul în care văd femeile şi bărbaţii anumite lucruri.

Doar un mic exemplu, ca să vă daţi seama la ce mă refer, am abordat cu unul dintre invitaţii mei celebra întrebare: “Ce ai? Ce s-a întâmplat?”, aparent inofensivă, dar care de fapt ascunde multe alte lucruri! Vă aşteptăm alături de noi, din 2 septembrie, de luni până vineri, de la ora 17.30, la Happy!”.

Citeşte şi:„Happy Café” revine cu un nou sezon, dar şi cu o nouă formulă de prezentare. Se alătură gazda rubricii de parenting de la „SuperNeatza”

Citeşte şi: Emisiune nouă la Happy Channel, cu Andreea Ibacka. Cine sunt ceilalţi prezentatori?

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus