Skip to main content

HotNews va avea un podcast live cu oamenii politici ai momentului. Cine prezintă?

 
HotNews va avea un podcast live cu oamenii politici ai momentului. Cine prezintă?

VIDEO. Podcast politic. Publicaţia HotNews va avea un podcast în care vor fi invitaţi oameni politici ai momentului. Emisiunea politică se numeşte HotSpot şi va fi găzduită de jurnalistul Laurenţiu Ungureanu, scrie hotnews.ro.

Publicitate

Jurnalistul a intrat în echipa HotNews în martie 2024 şi colaborează cu site-ul de investigaţii Snoop, un proiect coordonat de Răzvan Luţac şi Iulia Roşu. Din 2009, a fost reporter special la Adevărul, Digi24 şi Recorder. Ulterior a făcut parte din echipa Libertatea, până în februarie 2024.

Când se lansează proiectul video al publicaţiei?

Podcastul va fi difuzat live, în fiecare joi, de la ora 11.00 şi poate fi urmărit pe site-ul HotNews.ro. Prima ediţie este programată joi, 26 septembrie.

Invitatul primei ediţii a emisiunii politice este unul dintre principalii candidaţi la alegerile prezidenţiale, anunţă publicaţia.

Ce aţi vrea să ştiţi despre politicianul pe care îl veţi vota în această toamnă? Ce aveţi nevoie să aflaţi despre trecutul său ori despre viitorul pe care vi-l promite? Ce mesaj vreţi să-i transmiteţi?

Începând de joi, 26 septembrie, telespectatorii pot trimite întrebări pe adresa de mail [email protected] sau printr-un comentariu în timpul emisiunii.

VIDEO. HotSpot, poiectul video lansat de HotNew - promo

Citeşte şi: REPLIERE. Nume noi la Libertatea, după plecarea jurnaliştilor din echipa lui Tolontan. Au venit ziarişti cu experienţă la titluri ca Adevărul, Evenimentul zilei sau Ziare.com

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus