Skip to main content

Schimbare în grila Pro TV. Serialul „Înapoi în Groapa.Ediţia TV” se vede de două ori pe săptămână

 
Schimbare în grila Pro TV. Serialul „Înapoi în Groapa.Ediţia TV” se vede de două ori pe săptămână

Schimbare în grila Pro TV. După două episoade de când serialul Groapa a revenit la TV (producţia se redifuzează), televiziunea vine cu modificări în grila de programe.

Publicitate

Dacă până acum primele episoade s-au difuzat joia de la ora 21.30, Înapoi în Groapa.Ediţia TV va putea fi urmărit şi miercurea. Când are loc schimbarea?

Începând de săptămâna viitoare, serialul va putea fi urmărit de două ori pe săptămână, mai precis în zilele de miercuri (17 iulie) şi joi, tot de la ora 21.30, scrie tvmania.ro.

Amintim că acest serial care are în prim-plan familia Vlahu, a debutat la Pro TV în data de 16 septembrie. Primele trei episoade au fost difuzate la TV, iar apoi producţia a fost mutată pe platforma Voyo.

Pro TV a readus serialul Groapa la sfârşitul lunii iunie. Serialul îi are în rolurile principale pe Daniel Nuţă (Sacrificiul, Adela şi a interpretat rolul lui Vlad Ţepes în serialul Ascensiunea Imperiului Otoman - Rise of Empires: Ottoman şi pe Teona Stavarachi (Ramon).

Producţia Groapa este realizată după formatul turcesc Cukur (Groapa), difuzat în Turcia, în 2017, dar şi în România sub numele Legea familiei, la postul Happy Channel, în 2019. Primul sezon are 13 episoade.
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus