Skip to main content

Inelul cu safir, un nou serial turcesc va fi difuzat la Happy Channel. În rol principal este o actriţă din Jurământul

 
Inelul cu safir, un nou serial turcesc va fi difuzat la Happy Channel. În rol principal este o actriţă din Jurământul

VIDEO. Luna septembrie aduce un nou serial turcesc la Happy Channel. Producţia se numeşte Inelul cu safir (titlu original Safir) şi îi aduce în rolurile principale pe Özge Yağız, cunoscută publicului din serialele turceşti difuzate pe Happy, Jurământul (Yemin) şi Jumătatea mea mai bună (Son Yanim), pe İlhan Şen (Ramo, Seni cok bekledim) şi pe Burak Berkay Akgül (Maria ile Mustafa, Kirmizi Kamyon).

Publicitate

Drama turcească debutează la Happy Channel în data de 2 septembrie, de la ora 20.00. Inelul cu safir va fi difuzat doar de două ori pe săptămână, în zilele de luni şi marţi.

Serialul a debutat în septembrie 2023 la televiziunea turcească Atv şi are 26 de episoade.

Despre serial:

Povestea serialului se învârte în jurul familiei Gülsoy, una dintre cele mai importante familii din regiunea Cappadocia, care se reuneşte atunci când Ateş (Ilhan Sen), cel mai mare fiu, revine din Statele Unite ale Americii la cererea mamei sale bolnave.

Planul este ca Ateş, Yaman (Burak Berkay Akgül) şi Okan (Can Bartu Aslan) să preia afacerea familiei pentru a onora moştenirea bunicului lor patern.

Yaman e profund îndrăgostit de Feraye (Özge Yagiz). Membrii familiei sale sunt servitori în conacul Gülsoy, iar când Ateş se întoarce acasă, Yaman decide să o ceară în căsătorie pe tânără de ziua ei.

Cu toate acestea, soarta are alte planuri şi un incident tragic dă peste cap lucrurile. În timp ce secretele ies la suprafaţă, familia se loveşte de pericole, răzbunare şi decizii neaşteptate.

Ateş, pe de altă parte, va câştiga inamici noi şi va fi nevoit să se confrunte cu fratele său, dar şi cu deciziile radicale pe care trebuie să le ia dacă vrea să protejeze atât oamenii pe care îi iubeşte, dar şi pe familia sa.

VIDEO. Inelul cu safir - secvenţe din primul episod

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus