Skip to main content

S-a dat startul înscrierilor pentrul cel de-al şaselea sezon al show-ului Survivor

 
S-a dat startul înscrierilor pentrul cel de-al şaselea sezon al show-ului Survivor

Survivor îşi caută viitorii curajoşi care sunt pregătiţi „să fie scoşi din zona de confort”. Au început înscrierile pentru un nou sezon al show-ului Survivor.

Publicitate

Emisiunea care se filmează în Republica Dominicană este în căutare de noi concurenţi pentru cel de-al şaselea sezon.

„Este vremea lui 3-2-1 si pentru frumoasele noastre amazoane. Aşa cum vă spuneam acum câteva zile, castingul este deschis! Vă aşteptăm în număr cât mai mare, să cucerim împreună, din nou, Republica Dominicană, a spus Daniel Pavel”, gazda emisiunii, într-un mesaj pe Facebook.

 
Cei care doresc să participe în noul sezon Survivor se pot înscrie la acest LINK.
 
Amintim că sezonul cinci a fost intitulat Survivor All Stars şi a fost dedicat foştilor concurenţi care au participat în sezoanele trecute. Zanni a fost desemnat câştigătorul show-ului Survivor All Stars. Concurentul a mai câştigat Survivor în sezonul doi, difuzat în 2021.
 
Zannidache este cântăreţ şi a apărut ca personaj episod în serialul Groapa, disponibil pe platforma Voyo. El a participat şi la show-ul Chefi la cuţite, unde şi-a spus povestea de viaţă. El a fost prezentatorul show-ului online „Survivor: Extrashow”, care s-a difuzat pe Voyo.

Câştigători Survivor:

  • Sezonul 1 - Elena Ionescu
  • Sezonul 2 - Zanni
  • Sezonul 3 - Alexandru Delea
  • Sezonul 4 - Dan Ursa

Bazat pe un format internaţional, Survivor a debutat în România în ianuarie 2020. La început a fost realizat şi difuzat de Kanal D, primele două sezoane (2020-2021). Din sezonul 3, licenţa Survivor pentru România a fost preluată de Pro TV. 

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus