Skip to main content

Inside Out 2, animaţia cu cele mai mari încasări din istorie, va putea fi vizionată online din septembrie

 
Inside Out 2, animaţia cu cele mai mari încasări din istorie, va putea fi vizionată online din septembrie

Cel mai bun film de animaţie din toate timpurile, Întors pe dos 2 (Inside Out 2) de la Disney şi Pixar, va aputea fi vizionat şi online. Producţia va intra pe platforma de streaming Disney+ pe 25 septembrie.

Publicitate

Mult aşteptata şi înduioşătoarea continuare s-a dovedit deja a fi un blockbuster de succes, fiind certificată „Fresh” pe Rotten Tomatoesşi apreciată de critici ca fiind „perfecţiunea absolută, amuzantă” (Jazz Tangcay, Variety) şi „o experienţă de neuitat” (Landon Johnson, Awards Watch).

Întors pe dos 2 este filmul de animaţie cu cele mai mari încasări din toate timpurile, filmul de animaţie care a atins cel mai rapid 1 miliard de dolari la nivel global şi este în prezent filmul cu numărul 8 în topul celor mai mari încasări din istoria box office-ului mondial.

Întors pe dos 2 de la Disney şi Pixar se întoarce în mintea adolescentei Riley, tocmai când sediul central este supus unei demolări bruşte pentru a face loc în mod neaşteptat unor noi emoţii! Bucuria, Tristeţea, Furia, Frica şi Dezgustul, care au condus mult timp o operaţiune de succes după toate aparenţele, nu sunt sigure cum să se simtă atunci când apare Anxietatea. Şi se pare că ea nu vine singură. Filmul este regizat de Kelsey Mann şi produs de Mark Nielsen.

De asemenea, Disney+ a lansat astăzi o ofertă pentru o perioadă limitată. Până pe 27 septembrie, abonaţii noi şi cei existenţi eligibili, se pot bucura de toate filmele şi serialele noi din această toamnă disponibile pe Disney+ pentru 10.99 lei / lună în primele trei luni. 
 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus