Skip to main content

Simona Bucura-Oprescu, Ministrul Muncii, prima invitată în noul sezon al emisiunii găzduite de Zachmann la Prima TV

 
Simona Bucura-Oprescu, Ministrul Muncii, prima invitată în noul sezon al emisiunii găzduite de Zachmann la Prima TV

Sezon nou de Insider politic. Sebastian Zachmann se întoarce cu cel de-al optulea sezon al emisiunii Insider politic la Prima TV.

Publicitate

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu este invitata primei ediţii din noul sezon, pentru a răspunde întrebărilor legate de unul dintre cele mai dezbătute subiecte din ultima vreme, şi anume, recalcularea pensiilor.

Sâmbătă, 31 august, de la ora 12.00Ministrul Muncii va răspunde la o serie de întrebări cum ar fi: ce întâmplă cu pensionarii care au pierdut bani la recalculare, cu cât vor creşte din nou pensiile de la 1 ianuarie, care e cea mai mare pensie din România şi cine o primeşte, mai sunt români “speciali” care încasează o pensie mai mare decât salariul?

În cea de-a doua parte a emisiunii, alături de invitatul său permanent, Mircea Dinescu, Sebastian Zachmann dezbate actualitatea din România.

“Scena politică e mai efervescentă ca oricând. Avem 2 runde de alegeri în toamnă: pentru Parlament şi Preşedinţie, extrem de importante pentru toate partidele. Insider politic îşi continuă misiunea de a informa corect şi de a afla răspunsuri chiar şi la întrebările cele mai neplăcute pentru politicieni”, spune jurnalistul Prima TV.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus