Skip to main content

Show-ul de aventură Insula de 1 milion se apropie de final. Când e programată ultima ediţie?

 
Show-ul de aventură Insula de 1 milion se apropie de final. Când e programată ultima ediţie?

Emisiunea de la Kanal D se apropie de final. Insula de 1 milion, show-ul de aventură care a reunit 50 de concurenţi, se pregăteşte pentru desemnarea câştigătorului. 

Publicitate

Cosmin Cernat, prezentatorul show-ului, a anunţat în ediţia de sâmbătă că au mai rămas doar patru episoade până la aflarea câştigătorului care va obţine premiul de 1.000.000 de lei.

Când e programată finala show-ului Insula de 1 milion?

Finala emisiunii va avea loc sâmbătă, 15 iunie, dela ora 21.00, la Kanal D.

Doar 13 concurenţi au rămăs în joc

După ediţia de sâmbătă, 13 concurenţi au mai rămas în competiţie, însă aceştia au fost reuniţi într-o singură tabără. Mai exact, Sudicii şi Vesticii convieţuiesc toţi în aceeaşi tabără.

Amintim că în urmă cu aproximativ două săptămâni, Insula de 1 milion nu se mai vede de trei ori pe săptămâni, ci doar de două ori, în zilele de weekend.

Citeşte şi: Schimbare în grila Kanal D. Reality show-ul Insula de 1 milion va avea două episoade pe săptămână, în loc de trei

În urmă cu câteva luni, postul anunţa că a achiziţionat acest format Insula de 1 Milion (Million Dollar Island), care poartă semnătura Talpa Studios şi a fondatorului său, John de Mol (cel care a semnat emisuni cunoscute ca Big Brother, The Voice, Deal or No Deal).

Show-ul de de aventură a avut premiera în data de 17 martie, la Kanal D.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus