Skip to main content

Insula iubirii, una dintre cele mai dezbătute emisiuni ale sezonului, ajunge la final

 
Insula iubirii, una dintre cele mai dezbătute emisiuni ale sezonului, ajunge la final

Antena 1 difuzează astăzi marea finală a emisiunii Insula iubirii. Postul de televiziune organizează un eveniment special la Berăria H din Capitală, alături de gazda reality show-ului, Radu Vâlcan, dar şi toate ispitele celui de-al optulea sezon.

Publicitate

Penultimul episod Insula Iubirii, difuzat aseară la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă atât la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de an, cât şi la nivel urban, potrivit Antenei 1.

Antena 1 a înregistrat cu difuzarea emisiunii de marţi seara 7.4 puncte de rating şi 27.5% cotă de piaţă, urmată de Pro TV cu 6.5 puncte de rating şi 24.4% cota de piaţă.

Ierarhia se păstrează şi la nivelul publicului urban, target pe care Antena 1, cu Insula Iubirii, a înregistrat 6 puncte de rating şi 18.5% cota de piaţă, urmată de Pro TV, cu 5.5 puncte de rating şi 17.1% cota de piaţă.

Emisiunea Insula iubirii a fost filmată pe o insulă din Thailanda, într-un resort de lux. Timp de 21 de zile, mai multe cupluri care au vrut să-şi testeze relaţiile au trăit separat, băieţi cu băieţi şi fete cu fete, dar şi alături de ispite. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus