Skip to main content

VIDEO. Dan Negru: „Schimbările au distrus piaţa TV de la noi. Jocul Cuvintelor e hit încă de la debut, aşa că nu vrem să stricăm ceva ce merge.” Promo inedit cu Florin Piersic pe telefon

 
VIDEO. Dan Negru: „Schimbările au distrus piaţa TV de la noi. Jocul Cuvintelor e hit încă de la debut, aşa că nu vrem să stricăm ceva ce merge.” Promo inedit cu Florin Piersic pe telefon

INTERVIU. Start de sezon pentru Jocul cuvintelor cu Dan Negru. Ce spune realizatorul? Cum au distrus schimbările televiziunea de la noi. Înainte de detalii, de notat un promo inedit făcut de Dan Negru pentru emisiunea de pe Kanal D, cu Florin Piersic, care a răspuns din spital, unde se recuperează.

Publicitate

Detalii, în continuare:

„Te-am sunat să te întreb când începe Jocul cuvintelor, pentru că sunt întrebat de o mulţime de oameni. Eu de aia te-am sunat", spune Florin Piersic într-un dialog telefonic cu Dan Negru. "Eşti cel mai - din şase litere - om pe care ţara asta l-a avut vreodată", îi răspunde Negru. "Fii atent" - continuă realizatorul - "F, R, U, M, O, S”.

„I-am făcut program în seara asta lui Piersic dacă tot are televizor în salonul de spital.Florine, cuvânt din 13 litere: CIO_ _F_ _ _ D_R”, a scris Negru alături de scurtul clip.

VIDEO. Florin Piersic şi Dan Negru despre Jocul Cuvintelor

Schimbările au distrus piaţa TV de la noi

„Un format care funcţionează poate merge zeci de ani”, spune Dan Negru.

„Schimbările şi noutăţile au distrus piaţa de televiziune de la noi. Lumea civilizată a televiziunii are formate care funcţionează de 40 de ani, neschimbate (...). Eu cred că e vremea să devenim o piaţă matură, aşezată de TV şi să nu schimbăm ceva ce merge. Jocul Cuvintelor e un hit încă de la debut, aşa că nu vrem să stricăm ceva ce funcţionează atât de bine”, e de părere realizatorul, într-un interviu pentru Paginademedia.ro.

Dan Negru se pregăteşte pentru un nou sezon al quiz show-ului Jocul cuvintelor, care va avea premiera diseară, de la ora 23.00. Noile episoade se vor putea urmări în fiecare luni şi marţi, la Kanal D.

Jocul cuvintelor a debutat la Kanal D în data de 20 aprilie 2022. Pasionaţii de cuvinte, de limba română şi de cultură generală vor avea parte de noi definiţii care să le pună la încercare cunostinţele şi viteza de reacţie.

Ce momente amuzante au fost în sezoanele anterioare?

„Amuzante sunt momentele în care concurenţii găsesc cuvinte la care noi nu ne-am gândit, dar care corespund perfect definţiilor”, a mai adăugat prezentatorul.

Paginademedia.ro: Ce ne poţi spune despre noul sezon al emisiunii Jocul cuvintelor? Există schimbări sau noutăţi?

Dan Negru: „Schimbările şi noutăţile” au distrus piaţa de televiziune de la noi. Lumea civilizată a televiziunii are formate care funcţionează de 40 de ani, neschimbate. Acolo e o piaţă aşezată. Pe piaţa televiziunii de la noi am schimbat şi formatele care funcţionau şi aşa am ajuns să stricăm orice.

Eu cred că e vremea să devenim o piaţă matură, aşezată de TV şi să nu schimbăm ceva ce merge.

Jocul Cuvintelor e un hit încă de la debut, aşa că nu vrem să stricăm ceva ce funcţionează atât de bine. Aş spune ca sunt anti-trend, dar într-o lume plină de schimbări inutile, Jocul cuvintelor rămâne formatul TV reper clasic.

Paginademedia.ro: Care sunt cele mai amuzante momente din sezoanele anterioare?

Dan Negru: Amuzante sunt momentele în care concurenţii găsesc cuvinte la care noi nu ne-am gândit, dar care corespund perfect definţiilor.

Asta arată ca de cele mai multe ori telespectatorii concursului sunt mai isteţi decât suntem noi.

Paginademedia.ro: Cum vă pregătiţi pentru fiecare episod al emisiunii? Există vreo rutină pe care o urmaţi înainte de filmări?

Dan Negru: Cea mai mare presiune o pune calitatea publicului care, aţi publicat şi voi studiul, e un public educat, exigent. Rutina noastră e cea în care găsim definiţii şi cuvinte corecte şi clare.

Paginademedia.ro: Ce comentarii ai primit până acum de la telespectatori în legătură cu emisiunea?

Dan Negru: Multe şi toate corect scrise. Asta arată calitatea publicul emisiunii.

Citeşte şi: Jocul cuvintelor, un nou sezon la Kanal D. Când e programată emisiunea cu Dan Negru?

 

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus