Skip to main content

INTERVIU. Secretele din culisele revenirii „Poliţistului din Beverly Hills”cu Jerry Bruckheimer

 
INTERVIU. Secretele din culisele revenirii „Poliţistului din Beverly Hills”cu Jerry Bruckheimer

Detectivul Axel Foley (Eddie Murphy) se întoarce la datorie în Beverly Hills. Platforma Netflix readuce faimoasa serie de acţiune care a avut premiera în urmă cu 40 de ani. Beverly Hills Cop: Axel F are premiera pe Netflix pe 3 iulie.

Publicitate

Faimoasa producţie de acţiune are în spate unul dintre legendele de la Hollywood în materie de producţii Jerry Bruckheimer.

Jerry Bruckheimer povesteşte într-un interviu, pus la dispoziţia PaginadeSeriale de reprezentanţii Netflix, despre alegerea lui Murphy pentru rolul lui Axel F. dar şi alte detalii de culise.

Vă amintiţi ce anume aţi văzut în Eddie la început, care v-a convins că este alegerea potrivită pentru rolul lui Axel Foley?

Jerry Bruckheimer: Este unic, are o perspectivă foarte interesantă asupra lumii din jur şi creează comedie în orice situaţie s-ar afla. Cumva, reuşeşte să găsească latura comică, ridicolul situaţiei.

Este minunat şi în rolurile dramatice, iar aici le combină şi mai mult pe cele două, pentru că misiunea lui este să îşi ajute fiica. Este o poveste emoţionantă. Motivul pentru care filmele noastre reuşesc să impresioneze atunci când o fac se datorează laturii emoţionale. La acţiune ne pricepem. Am făcut asta de nenumărate ori de-a lungul carierei mele, dar emoţia este întotdeauna cheia. Cum aici emoţia se împleteşte cu comedia şi cu acţiunea de zile mari, cred că vom reuşi să ajungem la inima publicului aşa cum ne dorim.

Găsiţi interviul intergral pe PaginadeSeriale.ro

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus