Skip to main content

COMUNICAT. Jurnalista Ioana Dogioiu face pasul spre televiziune şi se alătură echipei postului Canal 33 HD

 
COMUNICAT. Jurnalista Ioana Dogioiu face pasul spre televiziune şi se alătură echipei postului Canal 33 HD

COMUNICAT. Ioana Dogioiu începe o emisiune la Canal 33. Emisiunea sa, CU O SINGURĂ MĂSURĂ are premiera astăzi, 15 august 2024 la ora 22.00 pe postul naţional Canal 33 Hd.

Publicitate

Formatul emisiunii este unul de dezbatere 1 la 1 iar Ioana Dogioiu (jurnalist, realizator şi moderator) abordează curajos şi echidistant cele mai fierbinţi teme ale actualităţii românesti alături de personalităţi ale vieţii politice şi sociale, jurnalişti şi reprezentanţi ai instituţiilor publice.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

În prima ediţie a emisiunii CU O SINGURĂ MĂSURĂ Ioana Dogioiu va fi în dialog cu Remus Pricopie, Rectorul SNSPA, pentru a afla detalii din scandalul sexual în care a fost implicată Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative şi ce perspective politice ne aduce toamna electorală.

Ioana Dogioiu, jurnalista şi licenţiată în drept, cu vastă experinţă în presa scrisă, print, on line şi radio este apreciată pentru analizele sale lucide şi obiective publicate în calitate de senior editor al siteului de ştiri spotmedia.ro şi pentru opiniile pertinente şi echilibrate din emisiunea radio Piaţa Victoriei pe care o realizează la Europa FM.

„Suntem onoraţi şi bucuroşi să o aducem în echipa noastră pe reputata jurnalistă Ioana Dogioiu, un profesionist curajos, competent şi riguros, cu o reputaţie de necontestat. Venirea sa întregeşte astfel echipa Canal 33 Hd, care, pe TV, în on line şi pe siteul canal33.ro, desfăşoară cea mai puternică linie de forţă jurnalistică independentă din România.

Din acest punct de vedere nu avem concurenţă între posturile tv româneşti: Ion Cristoiu, Marius Tucă, Robert Turcescu, Adriana Săftoiu, Ion M Ioniţă, Liviu Mihaiu, Lelia Munteanu, Radu Herjeu, Ionuţ Cristache, Col. (r) Daniela Tobă, Bogdan Tiberiu Iacob, Octavian Hoandră sau Cristian Barna sunt vocile Canal 33 HD in 2024.

Audienţa postului naţional Canal 33 Hd a crescut organic în ultimele 4 luni, depăşind alte posturi de ştiri, în condiţiile în care avem o treime din distribuţia acestora” a declarat Alexandru Răducanu, fondatorul grupului Canal 33 Network.

Ioana Dogioiu, realizatoarea şi moderatoarea celei mai noi emisiuni din grila postului Canal 33 HD:

„Am acceptat propunerea Canal 33 în baza a trei argumente importante pentru mine: independenţa jurnalistică, provocarea profesională de a avea emisiune televizată alături de presa scrisă online şi radio şi participarea la construcţia unei televiziuni, hai să spunem din afara <<cercului favoriţilor>>, a marilor televiziuni.

Ne întâlnim în fiecare joi, pentru o analiză a actualităţii şi a actorilor, cu o singură măsură pentru toţi. Vă promit că toţi vor fi trataţi cu exact aceeaşi măsură în acest studio de televiziune.”

Emisiunea „CU O SINGURĂ MĂSURĂ” va fi difuzată în fiecare zi de joi de la ora 22.00 pe postul naţional Canal 33 Hd, pe cablu şi on line.

Canal 33 Network, grupul media fondat în 2015 de către Alexandru Răducanu deţine postul tv cu distribuţie naţională Canal 33 HD, siteul www.canal33.ro, studioul de podcast Canal 33 şi 6 canale tv tematice şi are ca principală misiune încurajarea şi protejarea libertăţii de exprimare şi a jurnalismului făcut cu obiectivitate, curaj şi responsabilitate. Canal 33 Network încurajează exprimarea pluralistă de idei şi opinii, echilibrul, decenţa şi dezvoltarea spiritului de comunitate şi colaborare.

Canal 33 HD este post de televiziune independent, un demers curajos şi unic pe piaţa media, prin abordarea sa holistică asupra dezvoltării umane. În lista Must Carry din 2020, este difuzat pe toate reţelele de cablu, online, pe Voyo, Antena Play, PrimaPlay si Megogo. Programul staţiei promovează gândirea critică, independentă, spiritul antreprenorial şi asumarea responsabilităţii pentru propria viaţă şi pentru dezvoltarea personală, profesională si spirituală. Emisiunile sale sunt realizate de jurnalişti şi  profesionişti din diferite domenii de interes şi sunt axate pe analize de actualitate social-politică românească şi europeană, pe dezbateri pe teme ce privesc dezvoltarea economică, antreprenoriatul, cariera, implicarea socială şi performanţa. Canal 33 HD urmăreşte să repună la locul meritat valorile autentice în societate şi să fie o sursă de informaţii actuale, de inspiraţie pentru progres, creativitate, prosperitate şi împlinire personală.

Postul Canal 33 HD  este din 17 martie 2020 deţinătorul Guinness World Records pentru realizarea celui mai lung talk-show din lume, un maraton de 72 ore şi 18 minute de emisiuni non-stop, cu peste 100 de invitaţi, personalităţi marcante din economie, cultură, sport, politică, educaţie, antreprenoriat, spiritualitate şi dezvoltare personală.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus