Skip to main content

Comedianţii Ioana State şi Mane Voicu, printre concurenţii sezonului şapte la Asia Express

 
Comedianţii Ioana State şi Mane Voicu, printre concurenţii sezonului şapte la Asia Express

Doi oameni de comedie în show-ul Asia Express, Ioana State şi Mane Voicu. Show-ul produs de Mona Segall, ajuns la sezonul cu numărul şapte ia startul pe 1 septembrie cu nouă echipe de concurenţi pregătite să străbată Thailanda, Malaezia şi Indonezia.

Publicitate

De la oameni de comedie, la actori şi influenceri au acceptat provocarea Antenei 1.

Ioana State a devenit cunoscută în online graţie postărilor sale amuzate. Ulterior şi-a făcut debutul şi la TV. A fost finalistă Stand-Up Revolution şi iUmor, iar ulterior, a urcat pe scena show-ului de umor în calitate de invitat special. Aceasta a stârnit hohote de râs cu numerele sale de stand-up şi a fost încoronată „regina autoironiei”, anunţă Antena 1.

Concurenta de la Asia Express sezonul 7 a copilărit în Dascălu, o comună din judeţul Ilfov, dar după ce a intrat la liceu s-a mutat în Capitală. Ioana State a învăţat la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr, unul dintre cele mai bune şcoli din Bucureşti. Deşi la acea vreme se visa cântăreaţă, în timp, viaţa ei luat o întorsătură neaşteptată, anunţă Antena 1.

Ea face echipă, uneori, în clipurile sale amuzante şi cu Mane Voicu, cel care însoţeşte pe Drumul Zeilor, în show-ul Asia Express.Mane Voicu (34 de ani) este originar din Bucureşti.

Acesta a fost mereu pasionat de glume şi a fost implicat în diverse activităţi care i-au ajutat să se dezvolte, de la practicarea şahului în clasa a II-a până la implicarea în sport, cu predilecţie pentru baschet, în perioada liceului.

Cine este Mane Voicu de la Asia Express

 
Inspirat de actorul Doru Octavian Dumitru, Mane a început să se perfecţioneze în arta comediei, participând la diverse spectacole pentru a acumula experienţă.
 
Cariera sa în stand-up a început în 2006, când avea doar 16 ani, şi a urcat pe scena trupei Show Time, alături de Cătălin Bordea şi Mihai Bobonete, şi şi-a încercat norocul. De atunci, a devenit un nume cunoscut în lumea comediei.

„Mă aştept ca Asia Expres să fie armata pe care nu am făcut-o. E o competiţie în care cred că îţi descoperi limitele şi vreau să văd cât de departe pot merge în acele condiţii grele. Am înţeles că nimic nu te poate pregăti pentru Asia Expres, asta zic toţi cei care au participat, lucrul ăsta n-are cum să fie liniştitor. E clar că ne aruncăm cu totul afară din zona noastră de confort”, a spus Mane Voicu înainte de plecarea la Asia Express.
 

FOTO. Ioana State şi Mane Voicu la Asia Express

Concurenţii Asia Expres 2024:

• Anca Ţurcaşiu şi prietena ei, actriţa Andreea Samson,
• Mihai Găinuşă şi Oana Paraschiv, colega lui de radio,
• Nicolai Tand şi Sorin Brotnei, naşul şi finul,
• Betty Salam şi soţul ei, Cătălin,
• comedianţii Ioana State şi Mane Voicu,
• content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiţă şi sora ei, Andreea,
• Victor Slav şi iubita lui Selina,
• Adi Nartea şi prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu,
• Andrei Ursu şi iubitul lui, Vlad Condurache
 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus