Skip to main content

Ionela Năstase, o nouă emisiune la Digi24, susţinută de programul Deschidem Vinul Românesc. Ce companie este în spatele acestui program

 
Ionela Năstase, o nouă emisiune la Digi24, susţinută de programul Deschidem Vinul Românesc. Ce companie este în spatele acestui program

Jurnalista Ionela Năstase, care realizează de mai mulţi ani emisiunea La Cină la Digi24, pregăteşte o nouă emisiune la televiziunea de ştiri. 

Publicitate

Este vorba despre VIN O’Clock, o emisiune ce pune în centru podgoriile româneşti şi oamenii pasionaţi de vinuri. Emisiunea va debuta pe 6 octombrie şi va fi difuzată duminica de la ora 11.00. 

Proiectul, susţinut de programul Deschidem Vinul Românesc, realizat de Carrefour, va prezenta, pe parcursul celor 26 de episoade saptămânale, poveşti despre crame, podgorii şi despre cei care transformă pasiunea pentru vin într-o adevărată artă.

Ionela Năstase:

„De câteva săptămâni bune, muncesc la un proiect cum altu’ nu-i în ţara asta: o emisiune de publicistică despre vinul românesc, istoria, cultura şi pasiunea ce-l însoţesc. Şi, deşi lucrez zi-lumină, rămân neobosită în deplasare. Sunt fabuloase poveştile din podgoriile noastre şi abia aştept să le împărtăşesc cu voi.”

Fiecare ediţie vîşi propune să prezinte obiceiurile păstrate cu sfinţenie, esenţa şi unicitatea vinului românesc. 

„M-am întors pe teren şi mă simt ca la 20 de ani. Şi nicio zi nu seamănă cu alta, acesta-i farmecul! Văd locuri noi, întâlnesc oameni cu poveşti de viaţă impresionante, citesc file de istorie şi mă bucur de privelişti care-ţi taie respiraţia, la un pahar cu vin românesc de bună calitate! Un pahar, aşa cum recomandă şi doctorul, nu mai mult! Aşa că, haideţi să deschidem împreună o sticlă de vin autohton, la masa de duminică, pentru că atât vinul, cât şi telespectatorii merită asta!”, a completat Ionela.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus