Skip to main content

Jurnalista Irina Gologan a demisionat de la Euronews România: „Vreau să mă axez pe proiectele personale”

 
Jurnalista Irina Gologan a demisionat de la Euronews România: „Vreau să mă axez pe proiectele personale”

Plecare de la Euronews România. Jurnalista Irina Gologan a demisionat de la Euronews după aproape un an. Ea a intrat în echipa ştirilor în decembrie, iar vineri, 4 octombrie a fost ultimul jurnal.

Publicitate

„Am încheiat colaborarea în nişte condiţii foarte bune cu oamenii de la Euronews. Decizia a venit în ideea în care a fost un pas necesar, pentru că vreau să mă axez pe proiectele personale,” a declarat jurnalista pentru Paginademedia.ro.

Jurnalista îşi va lansa în curând propriul site

„Rămân deschisă cu posibile colaborări în televiziune sau radio. Deocamdată vreau să mă concentrez pe proiectele personale.

În curând o să lansez site-ul irinagologan.ro, un proiect despre Irina Gologan din spatele camerei de filmat. De asemenea, vreau să mă duc şi spre zona de podcast”, a mai spus Irina.

Înainte de a se angaja la Euronews, Irina a lucrat timp de trei la Prima TV, unde a prezentat ştirile Focus, alături de Daniel Osmanovici.

Despre Irina Gologan

  • S-a angajat în televiziune după primul an de facultate
  • A făcut un internship la Pro TV, iar apoi a intrat în echipă şi a stat 12 ani
  • De trei ani prezintă ştirile Focus, de la ora 08.00, la Prima TV
„Am hotărât să spun “DA!” aspectelor pe care le consider prioritare în acest moment al vieţii mele şi să iau o pauză de la frenezia ştirilor! Nu a fost o decizie uşor de luat, dar am simţit că este momentul să fac mai mult pentru mine, pentru cariera şi pentru familia mea!
 
După aproape 1 an în redacţia Euronews, timp în care am spus ”Bună seara, România!” şi v-am adus cele mai importante ştiri ale zilei, de luni până vineri, iată că a venit timpul să spun şi… “La revedere”! Nicio separare nu este uşoară, eu sunt omul care pune suflet şi în cele mai banale lucruri pe care le face, însă sunt convinsă că pasul pe care am decis să îl fac este cel potrivit.
 
Vreau să împărtăşesc tot ceea ce am învăţat în aceste două decenii de jurnalism, televiziune şi Comunicare. Am o mulţime de planuri, atât personale, cât şi în plan profesional pe care intenţionez să le duc la bun sfârşit în ritmul care mă va face pe mine fericită.
 
Bineînţeles că televiziunea rămâne pentru totdeauna în sufletul meu. Aşa că, cine ştie când, unde şi cum ne vom mai vedea... Până atunci, staţi prin zonă”, a spus jurnalista pe Facebook.

Citeşte şi: Irina Gologan pleacă de la Prima TV, după trei ani: „Pentru mine începe un nou drum”

Citeşte şi: Minutul Paginademedia, cu Irina Gologan (Prima TV): „E foarte greu atunci când eşti părtaş la suferinţă, pentru a o expune apoi publicului”

Citeşte şi: Irina Gologan, de la Prima TV la Euronews. „Rutina pe termen lung nu este benefică şi e nevoie să îţi dai un reset şi să mai urci o treaptă” (INTERVIU)

 

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus