Skip to main content

Iuliana Tudor, faţă în faţă cu Denise Rifai la Kanal D. „Cum aţi rezistat la mâncătoria din televiziune?",„Care a fost cea mai mare bâlbă a dumneavoastră?"

 
Iuliana Tudor, faţă în faţă cu Denise Rifai la Kanal D. „Cum aţi rezistat la mâncătoria din televiziune?",„Care a fost cea mai mare bâlbă a dumneavoastră?"

Cunoscuta prezentatoare Iuliana Tudor va fi invitata lui Denise Rifai la emisiunea pe care o găzduieşte la Kanal D. 

Publicitate

Iuliana Tudor, una dintre cele mai apreciate vedete din România, este invitata ediţiei de duminica aceasta, la "40 de întrebări cu Denise Rifai", emisiune ce va fi difuzată de la ora 23:00, la Kanal D! 

Iuliana Tudor împlineşte toamna acesta peste 25 de ani de carieră în televiziune. Vedeta populară şi O dată-n viaţă"sunt doar două dintre proiectele realizate şi prezentate de Iuliana Tudor la TVR 1.

Iar finalul toamnei va fi dedicat unui eveniment special pentru prezentatoarea de la TVR: gala aniversară Iuliana Tudor – 25 de ani de televiziune, pe care vedeta o va înregistra în luna noiembrie.

Citeşte şi: Iuliana Tudor aduce la TVR spectacole de folclor şi o gala aniversară pentru a sărbători 25 de ani de televiziune

Ediţia cu Iuliana va fi difuzată duminica, 29 septembrie, de la ora 23:00, la Kanal D.

În anul 2001 Iuliana Tudor a lansat albumul cu muzică populară "Ce le-am spus ochilor mei", iar în 2023 a lansat şi prima carte, "Fericirea nu costă nimic".

"Cum aţi rezistat la mâncătoria din televiziune?", "Care a fost cea mai mare bâlbă a dumneavoastră?", "Ce notă v-aţi da ca interpreta de muzică populară?", "Cum v-aţi revenit după ce aţi clacat?", acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate omului de televiziune Iuliana Tudor, în ediţia de duminică a emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus