Skip to main content

Iuliana Tudor aduce la TVR spectacole de folclor şi o gala aniversară pentru a sărbători 25 de ani de televiziune

 
Iuliana Tudor aduce la TVR spectacole de folclor şi o gala aniversară pentru a sărbători 25 de ani de televiziune

În grila de toamnă, Iuliana Tudor va prezenta mai multe spectacole la Televiziunea Română. Prezentatoarea pregăteşte spectacole de folclor, un concert aniversar Mioara Velicu şi o gală aniversară pentru a sărbători 25 de ani de televiziune, pentru perioada sărbătorilor. 

Publicitate

Începând din 22 septembrie, Iuliana Tudor aduce la TVR 1 spectacole din cadrul ediţiei cu numărul 49 a Festivalului Internaţional „Cântecele Munţilor", desfăşurată sub egida „Junii Sibiului – 80 de ani". Timp de şapte săptămâni, telespectatorii vor putea viziona spectacole de folclor românesc.                                   

Tot în această toamnă, cei de acasă vor putea urmări Concertul Aniversar Mioara Velicu - Hai, Catrină!, prin care interpreta de muzică populară sărbătoreşte 60 de ani de cântec românesc şi 80 de ani de viaţă, spectacol care se va desfăşura în octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti.

De asemenea, iubitorii folclorului vor putea vedea la TVR 1, tot duminică seară, selecţiuni din Festivalul Mamaia Folclor 2024.

Iar finalul toamnei va fi dedicat unui eveniment special pentru prezentatoarea de la TVR: gala aniversară Iuliana Tudor – 25 de ani de televiziune, pe care vedeta o va înregistra în luna noiembrie.

„Vedeta populară" şi „O dată-n viaţă" sunt doar două dintre proiectele realizate şi prezentate de Iuliana Tudor la TVR 1.

În cadrul galei, vor fi prezentate imagini cu parcursul profesional al Iulianei Tudor şi întâlnirile cheie din cariera sa la Televiziunea Română, în cei 25 de ani dedicaţi promovării folclorului românesc şi reprezentanţilor săi, aflaţi la început de drum ori consacraţi. Telespectatorii TVR 1 vor putea urmări acest spectacol pe micile ecrane, în perioada sărbătorilor.

Iuliana Tudor, prezentatoarea şi realizatoarea mai multor proiecte de folclor şi divertisment la TVR:

„Toamna aceasta stă sub semnul aniversărilor transmise duminică seara, la TVR 1! Începem cu Junii 80, apoi Mioara Velicu 80 şi proiectul cel mai complex, la care voi lucra alături de echipa mea în următoarele luni, este o Gală prin care marcăm cei 25 de ani de când a început drumul meu la Televiziunea Română.

Este un proiect care va angrena o echipă numeroasă, toate forţele artistice din ţară legate de domeniul folclorului, personalităţi din toate compartimentele vieţii publice, la care vom adăuga multe amintiri valoroase din arhiva celor 25 de ani. O sinteză a celor mai mari performanţe media înregistrate de echipa noastră la TVR în acest sfert de secol!

O astfel de producţie necesită un timp de pregătire, realizare şi post producţie de câteva luni de zile. Va fi o experienţă ce se trăieşte O dată-n viaţă!".

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus