Skip to main content

Antena 1 aduce un nou sezon al show-ului iUmor, cel cu numărul 17. Când e prima ediţie

 
Antena 1 aduce un nou sezon al show-ului iUmor, cel cu numărul 17. Când e prima ediţie

iUmor, sezon nou. Antena 1 aduce cel de-al 17-lea sezon al emisiunii iUmor în data de 7 septembrie, de la ora 20.00. Ca de obicei, Cosmin Natanticu, Delia, Cătălin Bordea şi Cheloo vor juriza prestaţiile concurenţilor care vor urca pe scena iUmor.

Publicitate

Noul sezon se derulează sub genereciul iUmor – Nu e ce vezi la televizor şi va fi difuzat în fiecare sâmbătă. De asemenea, emisiunea va fi disponibilă şi pe platforma AntenaPlay.

Amintim că în sezonul 15 s-a alăturat un alt cuplu de prezentatori, dar şi un nou membru al juriului. Astfel că la masa juriului s-a alăturat actorul Cosmin Natanticu, după plecarea lui Nelu Cortea (câştigător America Express), iar în rol de gazde au venit comedianţii Emi şi Cuza, de la Noaptea Târziu, în locul lui Şerban Copoţ şi al lui Dan Badea.

Cosmin Natanticu:

„Noul sezon aduce surprize şi toate plăcute! Avem concurenţi dintre cei mai talentaţi, care au venit tocmai din Japonia ori din Canada, doar ca să fie pe scena show-ului, invitaţi speciali care vin pentru prima dată în platoul iUmor, dar şi o rubrică nouă, pe care abia aştept să o descoperiţi”.

Şi în acest sezon, Emi şi Cuza vor fi alături de concurenţi în culisele show-ului:

,,Este al treilea sezon al nostru în calitate de prezentatori şi credeam că le-am văzut, deja, pe toate şi că nimic nu ne mai poate surprinde. Greşit! iUmor nu se dezice, iar sezonul cu numărul 17 ne surprinde din nou! Avem concurenţi cu numere care mai de care mai inedite, astfel că se anunţă un sezon cu multă diversitate, cu de toate, cum ne place nouă să-i spunem!

Avem şi schimbări ale regulamentului, astfel că regulile jocului nu vor mai fi aceleaşi, însă juriul rămâne neschimbat, ceea ce înseamnă că, după trei ani în această formulă, chimia există, iar asta se simte şi se vede. Trebuie să adaug că sunt două personaje care cred cu tărie că nu pot lipsi din niciun sezon iUmor, pentru că ei sunt sufletul, pansamentul concurenţilor şi portarii emisiunii – fără Emi şi Cuza, nimic nu ar mai fi la fel!”, povesteşte Emi.

Citeşte şi: Şerban Copoţ pleacă de la iUmor: "Da, mă despart de iUmor. După 14 sezoane este momentul să mai luăm şi o pauză"

Citeşte şi: Schimbări la iUmor. Emisiunea va avea altă pereche de prezentatori. Cine sunt?

Citeşte şi: Jurat nou la iUmor. Cosmin Natanticu se alătură show-ului de comedie de la Antena 1

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus